joomla analytics

RECLAME & DRUKWERK

Voor iedere ondernemer de oplossing op maat!

reclame-in-culemborg-uf.jpg

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303
BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

advertentie plaatsen in het AD

Adverteren in het AD

Een advertentie plaatsen in Het AD, kan via RTG Reclame. Een advertentie plaatsen in Het AD kan zowel in kleur als zwart-wit. Een advertentie plaatsen in Het AD kan vrij eenvoudig door even contact op te nemen met RTG Reclame in Culemborg.

advertentie plaatsen in Het AD (editie of gehele oplage)

Oplage 402.076 (bereik 1.415.000 lezers) 

Oplage 448.941 (bereik 1.718.000 lezers)

CPM € 22,50

Bruto pagina prijs door de week € 31.838,-

Bruto pagina prijs weekend € 38.655,-

Opmaak: Gratis


Verspreidingsgebied: Gorinchem, Werkendam, Sleeuwijk, Arkel, Woudrichem, Oudendijk, Vuren, Dalem, Herwijnen, Schelluinen en Spijk

Alternatief: advertentie plaatsen in Regionaal Uitgelicht 

 

Adverteren in een dagblad

Adverteren in de dagblad, hoe gemakkelijk gaat dat, of hoe moeilijk is dit? Adverteren in een dagblad is in feite vrij eenvoudig. Maar u moet zich wel realiseren waarmee u in het dagblad gaat adverteren en wat is het beschikbare budget. Wat zijn de kosten per plaatsing, en hoe zoek je uit op welke positie uw advertentie geplaatst wordt. Daarbij: In welk dagblad gaat u met uw bedrijf adverteren.

Goedkoop adverteren

Wat is de overweging bij het plaatsen: Zo groot mogelijk adverteren voor een zo laag mogelijk budget? Ook al wordt de krant niet gelezen... Dat is dan duurkoop adverteren.

Effectief adverteren

Wat is effectief adverteren? Een zo groot mogelijk aantal mensen bereiken, waarbij er opvallend geadverteerd wordt. Maar waar je doe je dat in.

Een advertentie kan pas effect hebben wanneer deze:

  • A) Opvalt tussen alle andere advertenties
  • B) Geplaatst waarbij er 'minder last van storing' is
  • C) in een krant staat die goed gelezen wordt.

Een kleine advertentie plaatsen waar heel veel andere advertenties omheen staan heeft niet veel zin. Ook niet voor 'herkenbaarheid'. Wat heb je er aan om ieder week € 100,- weg te brengen als dat maar € 500,- per jaar zou opleveren?

Opvallend adverteren

Een opvallende advertentie plaatsen, hoe doe je dat? De kunst is een advertentie te maken die aansluit bij het profiel van het bedrijf. Een paar plaatjes bij elkaar plaatsen en een tekstje erbij is niet spannend. Maar het zal toch de bedoeling zijn om consumenten aan te spreken die iets met uw advertentie gaan of willen doen.

Wat is de beste krant

Wat is de beste krant ... Een advertentie in de krant is zo geregeld. Gaat u adverteren in de krant die u zelf leest, of juist adverteren in de een krant waarvan u weet dat deze goed gelezen wordt. Dat kan dezelfde krant zijn natuurlijk, maar uiteraard ook een compleet andere krant.

In krantenland zijn er ontelbaar veel mogelijkheden, maar helaas ook voor variaties, waardoor het misschien niet verstandig is alles bij 1 uitgever onder te brengen.

Het probleem:

Wat is het profiel van uw doelgroep. Moeten dat vermogende mensen zijn, of juist mensen met een beperkt budget. Moeten het mensen zijn uit een bepaalde cultuur (denk aan geloof) of juist niet.

RTG werkt met vrijwel alle grote dagblad-uitgevers.

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen alle factoren belicht worden en kan er gekeken worden naar doelgroepen en inhoud, om uw campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

 

RTG Reclame - Het adres voor:

De Mediakeuze Reclamedrukwerk Briefpapier Visitekaartjes Banners
Brochures Kleding Reclame PrePress Logo's
Swingborden Adverteren Tekst Fotografie Vlaggen
Webdesign Advies Trespa Forex Dibond
Mesh doek PVC Doek Stoepborden Posters (alle formaten)       
                                        
                                                                                                                                   

Adverteren in in de Zakengids - Adverteren in de Brug - Adverteren in de Molenkruier - Adverteren in de Nieuwsbode - Adverteren in het Trefpunt Houten - Adverteren in de Vechtstroom - adverteren in de Wijkse Courant - adverteren in de Zenderstreek - adverteren in de Culemborgse Courant - adverteren in Het Nieuwsblad Geldermalsen - adverteren in De Stad Tiel/ Stad Buren - adverteren in De Stad Gorinchem - adverteren in Regionaal Uitgelicht - adverteren in in Het Groentje Houten / Bunnik / Wijk bij Duurstede - adverteren in Hardinxveld-Giessendam - Adverteren in Het Kontakt Leerdam - Adverteren in Het Kontakt Vianen


 

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303 | BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

U vond RTG reclameburo op RECLAME, ADVERTEREN, ADVERTENTIE PLAATSEN, WEBSITE BOUWEN, logo ontwerpen, goedkoop adverteren, posters maken, AFDRUKKEN, SPANDOEK MAKEN, VOORBEELDEN VAN WEBSITES, FLYERS DRUKKEN, FOLDER MAKEN, starter, kantoordrukwerk, folders, STICKERS, advertentie in de krant, huis aan huis drukwerk, reclame maken, winkel promoten, actie bedenken, vlaggen maken, goedkoop drukwerk & GOEDKOOP FLYERS DRUKKEN, goedkoop reclame maken, EEN EIGEN KRANT MAKEN, ERVARING IN DE RECLAMEWERELD, HOGE KORTING DOOR GROOT IN TE KOPEN, lage tarieven, PAKKENDE ADVERTENTIES, IEMAND DIE WÉL LUISTERT NAAR DE WENS VAN DE KLANT...adverteren in, reclame maken in de buurt van, drukkerij in de buurt van, drukwerk verzorgen, drukken in, indrukken, veel drukwerk, RECLAMEDRUKWERK, reclamefolders maken, mooie reclamecampagnes, reclame Culemborg, reclame Utrecht, RECLAME NIEUWEGEIN, Reclame maken in Culemborg, Reclamebureau Culemborg, goedkoop reclamebureau, RECLAME MAKEN IN NIEUWEGEIN, ADVERTEREN IN UTRECHT, ORDERBLOKS DRUKKEN, VISITEKAARTJES OPMAKEN, adverteren in Culemborg, reclame Culemborg, drukwerk Culemborg, RECLAME CULEMBORG, reclame utrecht, RECLAME, DRUKKERIJ CULEMBORG, DRUKWERK, EEN EIGEN KRANT MAKEN vlaggen drukken