joomla analytics

RECLAME & DRUKWERK

Voor iedere ondernemer de oplossing op maat!

reclame-in-culemborg-i.jpg

Is het gemakkelijker als we jou bellen?

 

 

Wij bellen je zo spoedig mogelijk terug als je hier je naam en telefoonnummer achterlaat.

 

 

 

 

 


BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR BEDRIJVEN:

RTG geeft BRUTO verkoop-tarieven aan op deze site. - Wanneer er meer interesse is voor het plaatsen van een advertentie of over de tarieven laat het dan gerust weten! De verkoopprijzen van advertentie's liggen doorgaans lager dan de tarieven die hier staan vermeld. De uiteindelijke tarieven zijn gekoppeld aan een bepaalde afname waarbij kortingen of indexeringen direct verwerkt worden. Onze adviezen zijn geheel objectief en afgestemd op de behoefte en het profiel van de opdrachtgever. Advertenties worden gratis door RTG opgemaakt (ook deze worden afgestemd op het profiel van de opdrachtgever.)

Neem (altijd vrijblijvend) contact met ons op voor meer informatie!


 

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303
BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

Een advertentie plaatsen

U wilt een advertentie plaatsen in een krant. We hebben hier een overzicht gemaakt van de kranten die in het werkgebied van RTG worden uitgegeven. Dat maakt voor u als bezoeker niet zo heel veel uit, in die zin dat er ook ver buiten dit gebied geadverteerd kan worden.

De tarieven die hier vermeld staan zijn de BASISTARIEVEN. Dit houdt in dat, afhankelijk van de totale media-besteding, hier nog een korting van af gaat. Kijk vooral ook naar de alternatieven, want dat kan zo maar eens veel geld schelen. We hebben hier alleen de titels vermeld waarvan wij weten dat dit sterke titels zijn. Er worden in dit gebied meerdere kranten uitgegeven. Hiervan zijn wij van mening dat deze titels onder een bepaalde norm liggen. Bent u het daar niet mee eens, laat het ons dan vooral weten!

Let bij de tarieven vooral op de KOSTEN PER 1.000 brievenbussen. Hier zitten grote verschillen in. Daarentegen moet er ook gekeken worden naar het gebied waarin geadverteerd gaat worden.

Kijk ook eens naar overlappingen. Waarom 3 of meer titels inschakelen als het ook met 1 kan.

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen alle factoren belicht worden en kan er gekeken worden naar doelgroepen en inhoud, om uw campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Persgroep www.persgroep.nl  
BDU www.bdu.nl  
Het Kontakt www.hetkontakt.nl  
De Mediaraad www.de-mediaraad.nl  

 

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303 | BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

U vond RTG reclameburo op RECLAME, ADVERTEREN, ADVERTENTIE PLAATSEN, WEBSITE BOUWEN, logo ontwerpen, goedkoop adverteren, posters maken, AFDRUKKEN, SPANDOEK MAKEN, VOORBEELDEN VAN WEBSITES, FLYERS DRUKKEN, FOLDER MAKEN, starter, kantoordrukwerk, folders, STICKERS, advertentie in de krant, huis aan huis drukwerk, reclame maken, winkel promoten, actie bedenken, vlaggen maken, goedkoop drukwerk & GOEDKOOP FLYERS DRUKKEN, goedkoop reclame maken, EEN EIGEN KRANT MAKEN, ERVARING IN DE RECLAMEWERELD, HOGE KORTING DOOR GROOT IN TE KOPEN, lage tarieven, PAKKENDE ADVERTENTIES, IEMAND DIE WÉL LUISTERT NAAR DE WENS VAN DE KLANT...adverteren in, reclame maken in de buurt van, drukkerij in de buurt van, drukwerk verzorgen, drukken in, indrukken, veel drukwerk, RECLAMEDRUKWERK, reclamefolders maken, mooie reclamecampagnes, reclame Culemborg, reclame Utrecht, RECLAME NIEUWEGEIN, Reclame maken in Culemborg, Reclamebureau Culemborg, goedkoop reclamebureau, RECLAME MAKEN IN NIEUWEGEIN, ADVERTEREN IN UTRECHT, ORDERBLOKS DRUKKEN, VISITEKAARTJES OPMAKEN, adverteren in Culemborg, reclame Culemborg, drukwerk Culemborg, RECLAME CULEMBORG, reclame utrecht, RECLAME, DRUKKERIJ CULEMBORG, DRUKWERK, EEN EIGEN KRANT MAKEN vlaggen drukken