joomla analytics

RECLAME & DRUKWERK

Voor iedere ondernemer de oplossing op maat!

reclame-in-culemborg-j.jpg

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303
BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

Uw drukwerk laten verzorgen

U wilt uw drukwerk laten verzorgen. Dat wil zeggen, dat er niet alleen gedrukt moet worden, maar dat er ook een ontwerp gemaakt moet worden voor uw drukwerk. Of moet er juist alleen gedrukt worden en heeft u het ontwerp al helemaal klaar.

Misschien moet er 'iets kleins worden aangepast'. Soms lijken dingen spannender dan ze zijn, en soms lijkt het weer gemakkelijker... Dat maakt het er niet simpeler op.

Bij RTG reclame is vrijwel alles mogelijk op drukwerkgebied. Dat houdt in dat wij het hele traject voor uw kunnen verzorgen. Van ontwerp tot druk. Dat is niet alleen heel erg gemakkelijk, maar dat scheelt u ook nog eens heel veel tijd.

U wilt briefpapier laten drukken. Wat zijn de mogelijkheden? Die zijn vrijwel onbeperkt. Dus dat klinkt al goed...
U wilt een boekje laten drukken of alleen visitekaartjes...

Veel drukwerk wordt opgemaakt in een of meerdere PMS kleuren. Dit zijn wereldwijd vastgestelde kleuren die vertegenwoordigd worden met een nummer. Dat is even iets meer dan 'een rood' iets of iets met blauw... Hier zijn nummers voor ontwikkeld, maar je moet je afvragen of het altijd nodig is!

De kleur zwart geldt in de drukwereld ook gewoon voor een kleur (al of niet als PMS)

Wat van belang is om te drukken in een PMS kleur, is allereerst hoe belangrijk is de kleur. Hoe erg is het als het 'bijna' de kleur is, maar dat alleen gemeten kan worden dat er verschil in zit. Of hoe belangrijk is überhaupt de kleur. Gaat het meer om de vorm? 

Los van dit alles kunnen wij het gehele traject verzorgen. Van ontwerp tot afleveren. Dat is een de speerpunten van RTG, ontzorgen van uw bedrijf. 

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen alle factoren belicht worden en kan er gekeken worden naar doelgroepen en inhoud, om uw campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

 

RTG Reclame - Het adres voor:

De Mediakeuze Reclamedrukwerk Briefpapier Visitekaartjes Banners
Brochures Kleding Reclame PrePress Logo's
Swingborden Adverteren Tekst Fotografie Vlaggen
Webdesign Advies Trespa Forex Dibond
Mesh doek PVC Doek Stoepborden Posters (alle formaten)       
                                        
                                                                                                                                   

Adverteren in in de Zakengids - Adverteren in de Brug - Adverteren in de Molenkruier - Adverteren in de Nieuwsbode - Adverteren in het Trefpunt Houten - Adverteren in de Vechtstroom - adverteren in de Wijkse Courant - adverteren in de Zenderstreek - adverteren in de Culemborgse Courant - adverteren in Het Nieuwsblad Geldermalsen - adverteren in De Stad Tiel/ Stad Buren - adverteren in De Stad Gorinchem - adverteren in Regionaal Uitgelicht - adverteren in in Het Groentje Houten / Bunnik / Wijk bij Duurstede - adverteren in Hardinxveld-Giessendam - Adverteren in Het Kontakt Leerdam - Adverteren in Het Kontakt Vianen


 

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303 | BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

U vond RTG reclameburo op RECLAME, ADVERTEREN, ADVERTENTIE PLAATSEN, WEBSITE BOUWEN, logo ontwerpen, goedkoop adverteren, posters maken, AFDRUKKEN, SPANDOEK MAKEN, VOORBEELDEN VAN WEBSITES, FLYERS DRUKKEN, FOLDER MAKEN, starter, kantoordrukwerk, folders, STICKERS, advertentie in de krant, huis aan huis drukwerk, reclame maken, winkel promoten, actie bedenken, vlaggen maken, goedkoop drukwerk & GOEDKOOP FLYERS DRUKKEN, goedkoop reclame maken, EEN EIGEN KRANT MAKEN, ERVARING IN DE RECLAMEWERELD, HOGE KORTING DOOR GROOT IN TE KOPEN, lage tarieven, PAKKENDE ADVERTENTIES, IEMAND DIE WÉL LUISTERT NAAR DE WENS VAN DE KLANT...adverteren in, reclame maken in de buurt van, drukkerij in de buurt van, drukwerk verzorgen, drukken in, indrukken, veel drukwerk, RECLAMEDRUKWERK, reclamefolders maken, mooie reclamecampagnes, reclame Culemborg, reclame Utrecht, RECLAME NIEUWEGEIN, Reclame maken in Culemborg, Reclamebureau Culemborg, goedkoop reclamebureau, RECLAME MAKEN IN NIEUWEGEIN, ADVERTEREN IN UTRECHT, ORDERBLOKS DRUKKEN, VISITEKAARTJES OPMAKEN, adverteren in Culemborg, reclame Culemborg, drukwerk Culemborg, RECLAME CULEMBORG, reclame utrecht, RECLAME, DRUKKERIJ CULEMBORG, DRUKWERK, EEN EIGEN KRANT MAKEN vlaggen drukken