joomla analytics

RECLAME & DRUKWERK

Voor iedere ondernemer de oplossing op maat!

reclame-in-culemborg-a.jpg

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303
BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

Visitekaartje laten drukken

Je wilt een visitekaartje laten drukken. Wat zijn de mogelijkheden? Die zijn vrijwel onbeperkt. Dus dat klinkt al goed...

Indruk maken met het visitekaartje

Wat is de achterliggende gedachte van het visitekaartje? Moet dit kaartje een 'onvergetelijke indruk' achterlaten, of gaat het erom dat je alleen jouw contactgegevens achterlaat.

Overweeg waar je het kaartje voor gaat gebruiken. Geef je je kaartje weg op een beurs en je wil dat iemand onthoudt 'wie dat ook al weer was', of gaat het erom dat iemand je op de een of andere manier kan bereiken... Waarom heeft je een visitekaartje nodig? Wat moet er op het kaartje staan, of wat juist niet. Niets lijkt zo eenvoudig als een visitekaartje, maar het is goed te beseffen wat een kaartje kan doen.

Stel je je de situatie voor waarbij je als een van de vele een visitekaartje afgeeft op een beurs. Degene die jouw kaartje ontvangt zal zich jou niet direct herinneren als die ene, wanneer deze persoon een groot aantal kaartjes in ontvangst neemt. Wanneer jouw kaartje afwijkt van alle andere kaartjes die uitgegeven worden zit er sowieso al een extraatje aan. Helemaal wanneer jouw kaartje in uitstraling én kwaliteit afwijkt zal dit een pré zijn. Ook hoe het visitekaartje opgebouwd is is van groot belang. Staat er een mooie afbeelding op, of is het allemaal maar heel basic.

Dan nog, RTG reclame zorgt er voor dat jouw kaartje hoe dan ook perfect gedrukt wordt. Moet het gewoon recht toe recht aan, of wordt het een visitekaartje in een bepaalde vorm.

Geef altijd voldoende kaartjes weg...

Bezuinig nooit op het weggeven van visitekaartjes. Geef je een kaartje weg... geef er dan twee. Er kan er dan altijd één worden doorgegeven.

 

Los van dit alles kunnen wij het gehele traject verzorgen. Van ontwerp tot afleveren. Dat is een de speerpunten van RTG, ontzorgen van jouw bedrijf.

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen alle factoren belicht worden en kan er gekeken worden naar doelgroepen en inhoud, om jouw campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

 

RTG Reclame - Het adres voor:

De Mediakeuze Reclamedrukwerk Briefpapier Visitekaartjes Banners
Brochures Kleding Reclame PrePress Logo's
Swingborden Adverteren Tekst Fotografie Vlaggen
Webdesign Advies Trespa Forex Dibond
Mesh doek PVC Doek Stoepborden Posters (alle formaten)       
                                        
                                                                                                                                   

Adverteren in in de Zakengids - Adverteren in de Brug - Adverteren in de Molenkruier - Adverteren in de Nieuwsbode - Adverteren in het Trefpunt Houten - Adverteren in de Vechtstroom - adverteren in de Wijkse Courant - adverteren in de Zenderstreek - adverteren in de Culemborgse Courant - adverteren in Het Nieuwsblad Geldermalsen - adverteren in De Stad Tiel/ Stad Buren - adverteren in De Stad Gorinchem - adverteren in Regionaal Uitgelicht - adverteren in in Het Groentje Houten / Bunnik / Wijk bij Duurstede - adverteren in Hardinxveld-Giessendam - Adverteren in Het Kontakt Leerdam - Adverteren in Het Kontakt Vianen


 

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303 | BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

U vond RTG reclameburo op RECLAME, ADVERTEREN, ADVERTENTIE PLAATSEN, WEBSITE BOUWEN, logo ontwerpen, goedkoop adverteren, posters maken, AFDRUKKEN, SPANDOEK MAKEN, VOORBEELDEN VAN WEBSITES, FLYERS DRUKKEN, FOLDER MAKEN, starter, kantoordrukwerk, folders, STICKERS, advertentie in de krant, huis aan huis drukwerk, reclame maken, winkel promoten, actie bedenken, vlaggen maken, goedkoop drukwerk & GOEDKOOP FLYERS DRUKKEN, goedkoop reclame maken, EEN EIGEN KRANT MAKEN, ERVARING IN DE RECLAMEWERELD, HOGE KORTING DOOR GROOT IN TE KOPEN, lage tarieven, PAKKENDE ADVERTENTIES, IEMAND DIE WÉL LUISTERT NAAR DE WENS VAN DE KLANT...adverteren in, reclame maken in de buurt van, drukkerij in de buurt van, drukwerk verzorgen, drukken in, indrukken, veel drukwerk, RECLAMEDRUKWERK, reclamefolders maken, mooie reclamecampagnes, reclame Culemborg, reclame Utrecht, RECLAME NIEUWEGEIN, Reclame maken in Culemborg, Reclamebureau Culemborg, goedkoop reclamebureau, RECLAME MAKEN IN NIEUWEGEIN, ADVERTEREN IN UTRECHT, ORDERBLOKS DRUKKEN, VISITEKAARTJES OPMAKEN, adverteren in Culemborg, reclame Culemborg, drukwerk Culemborg, RECLAME CULEMBORG, reclame utrecht, RECLAME, DRUKKERIJ CULEMBORG, DRUKWERK, EEN EIGEN KRANT MAKEN vlaggen drukken