joomla analytics

RECLAME & DRUKWERK

Voor iedere ondernemer de oplossing op maat!

reclame-in-culemborg-o.jpg

Is het gemakkelijker als we jou bellen?

 

 

Wij bellen je zo spoedig mogelijk terug als je hier je naam en telefoonnummer achterlaat.

 

 

 

 

 

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303
BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

Briefpapier laten drukken

Je wilt briefpapier laten drukken. Wat zijn de mogelijkheden? Hoeveel soorten briefpapier zijn er? Hoe zit het met de gebruikte kleuren? Je wilt goed briefpapier hebben...

Briefpapier bestellen

Je wil briefpapier bestellen. Veel drukwerk wordt opgemaakt in een of meerdere PMS kleuren. Dit zijn wereldwijd vastgestelde kleuren die vertegenwoordigd worden met een nummer. Dat is even iets meer dan 'een rood' iets of 'iets met blauw'... Hier zijn nummers voor ontwikkeld. Voor vaste kleuren in de drukwereld wordt gewerkt met PMS kleuren.

PMS of Full color

De kleur zwart geldt in de drukwereld ook gewoon voor een kleur (al of niet als PMS)

Wat van belang is om te drukken in een PMS kleur, is allereerst hoe belangrijk is de kleur. Hoe erg is het als het 'bijna' de kleur is, maar dat alleen gemeten kan worden dat er verschil in zit. Of hoe belangrijk is überhaupt de kleur. Gaat het meer om de vorm? Wij kunnen er je alles over vertellen. Het is niet zo moeilijk als het misschien lijkt.

 

Los van dit alles kunnen wij het gehele traject verzorgen. Van ontwerp tot afleveren. Dat is een de speerpunten van RTG, ontzorgen van jouw bedrijf. 

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen alle factoren belicht worden en kan er gekeken worden naar doelgroepen en inhoud, om jouw campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

 


 

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303 | BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

U vond RTG reclameburo op RECLAME, ADVERTEREN, ADVERTENTIE PLAATSEN, WEBSITE BOUWEN, logo ontwerpen, goedkoop adverteren, posters maken, AFDRUKKEN, SPANDOEK MAKEN, VOORBEELDEN VAN WEBSITES, FLYERS DRUKKEN, FOLDER MAKEN, starter, kantoordrukwerk, folders, STICKERS, advertentie in de krant, huis aan huis drukwerk, reclame maken, winkel promoten, actie bedenken, vlaggen maken, goedkoop drukwerk & GOEDKOOP FLYERS DRUKKEN, goedkoop reclame maken, EEN EIGEN KRANT MAKEN, ERVARING IN DE RECLAMEWERELD, HOGE KORTING DOOR GROOT IN TE KOPEN, lage tarieven, PAKKENDE ADVERTENTIES, IEMAND DIE WÉL LUISTERT NAAR DE WENS VAN DE KLANT...adverteren in, reclame maken in de buurt van, drukkerij in de buurt van, drukwerk verzorgen, drukken in, indrukken, veel drukwerk, RECLAMEDRUKWERK, reclamefolders maken, mooie reclamecampagnes, reclame Culemborg, reclame Utrecht, RECLAME NIEUWEGEIN, Reclame maken in Culemborg, Reclamebureau Culemborg, goedkoop reclamebureau, RECLAME MAKEN IN NIEUWEGEIN, ADVERTEREN IN UTRECHT, ORDERBLOKS DRUKKEN, VISITEKAARTJES OPMAKEN, adverteren in Culemborg, reclame Culemborg, drukwerk Culemborg, RECLAME CULEMBORG, reclame utrecht, RECLAME, DRUKKERIJ CULEMBORG, DRUKWERK, EEN EIGEN KRANT MAKEN vlaggen drukken