joomla analytics

RECLAME & DRUKWERK

Voor iedere ondernemer de oplossing op maat!

reclame-in-culemborg-d.jpg

Is het gemakkelijker als we jou bellen?

 

 

Wij bellen je zo spoedig mogelijk terug als je hier je naam en telefoonnummer achterlaat.

 

 

 

 

 

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303
BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

Advies voor uw bedrijf

Uw wilt advies voor uw bedrijf, maar dan wel een onafhankelijk advies. U heeft een bedrijf, product of dienst waarmee u de markt op wil. Daarvoor zijn er ontelbaar veel mogelijkheden en opties. Er zijn ontzettend veel media beschikbaar waar u iets mee kunt. Maar welke past het best bij uw profiel. Daarbij krijgt u dagelijks te maken met bedrijven die u hun beste producten aanbieden. De Gemeentegids, een manier van adverteren op Google, een manier van adverteren op Facebook, en wordt heel veel beloofd, maar kost dit dan niet te veel? Zijn alle facetten goed bekeken voordat u een handtekening zet of een akkoord geeft? RTG kan daarbij ondersteuning en advies geven.

Gaat u volop in de krant adverteren of kiest u voor digitale media (online campagnes). Kiest u voor combinaties of wilt u specifiek een bepaald medium gebruiken.

In het woud dat marketing tools heet, is het soms moeilijk kiezen wat het beste aansluit. En als het al aansluit, wat gaat u dan doen. Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn daarvan de kosten. Moet het agressief of moet het juist wat getemperd.

  • Kiest u voor de krant, wat voor een krant wordt dit dan;

  • Kiest u voor radio, welk(e) radiostation(s) pas(sen) het best bij uw profiel;

  • Welke doelgroep kunt u het gemakkelijkst, dan wel goedkoopst bereiken;

  • Welk medium genereert de beste response.

Uiteraard prima, maar wanneer u een media-adviseur uitnodigt, zal hij of zij altijd het eigen medium als eerste adviseren (als er überhaupt al sprake van een tweede is). U krijgt een advies op basis van dat medium, wat uiteraard het beste is... Maar ís dit ook echt zo?! Ergens zal het juiste advies wel gegeven worden, maar hoeveel heeft dat struikelblok wel niet gekost?

Allemaal factoren die in een persoonlijk gesprek belicht worden. Samen bekijken we wat voor mogelijkheden er zijn en wat daarvan de kosten worden.

Tijdens een advies gesprek kan samen bepaald worden wat voor uw bedrijf het meeste effect heeft.

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen alle factoren belicht worden en kan er gekeken worden naar doelgroepen en inhoud, om uw campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

 

Samen met u nu ook op deze website:

We hebben 137 gasten en geen leden online

RTG Reclame - Het adres voor:

De Mediakeuze Reclamedrukwerk Briefpapier Visitekaartjes Banners
Brochures Kleding Reclame PrePress Logo's
Swingborden Adverteren Tekst Fotografie Vlaggen
Webdesign Advies Trespa Forex Dibond
Mesh doek PVC Doek Stoepborden Posters (alle formaten)       
                                        
                                                                                                                                   

Adverteren in in de Zakengids - Adverteren in de Brug - Adverteren in de Molenkruier - Adverteren in de Nieuwsbode - Adverteren in het Trefpunt Houten - Adverteren in de Vechtstroom - adverteren in de Wijkse Courant - adverteren in de Zenderstreek - adverteren in de Culemborgse Courant - adverteren in Het Nieuwsblad Geldermalsen - adverteren in De Stad Tiel/ Stad Buren - adverteren in De Stad Gorinchem - adverteren in Regionaal Uitgelicht - adverteren in in Het Groentje Houten / Bunnik / Wijk bij Duurstede - adverteren in Hardinxveld-Giessendam - Adverteren in Het Kontakt Leerdam - Adverteren in Het Kontakt Vianen


 

RTG Reclame | Beerzepad 1 | 4105 ZM | Culemborg | Tel. 0345 - 530303 | BTW: NL 8075.84.630.B01 | KvK 11030797

U vond RTG reclameburo op RECLAME, ADVERTEREN, ADVERTENTIE PLAATSEN, WEBSITE BOUWEN, logo ontwerpen, goedkoop adverteren, posters maken, AFDRUKKEN, SPANDOEK MAKEN, VOORBEELDEN VAN WEBSITES, FLYERS DRUKKEN, FOLDER MAKEN, starter, kantoordrukwerk, folders, STICKERS, advertentie in de krant, huis aan huis drukwerk, reclame maken, winkel promoten, actie bedenken, vlaggen maken, goedkoop drukwerk & GOEDKOOP FLYERS DRUKKEN, goedkoop reclame maken, EEN EIGEN KRANT MAKEN, ERVARING IN DE RECLAMEWERELD, HOGE KORTING DOOR GROOT IN TE KOPEN, lage tarieven, PAKKENDE ADVERTENTIES, IEMAND DIE WÉL LUISTERT NAAR DE WENS VAN DE KLANT...adverteren in, reclame maken in de buurt van, drukkerij in de buurt van, drukwerk verzorgen, drukken in, indrukken, veel drukwerk, RECLAMEDRUKWERK, reclamefolders maken, mooie reclamecampagnes, reclame Culemborg, reclame Utrecht, RECLAME NIEUWEGEIN, Reclame maken in Culemborg, Reclamebureau Culemborg, goedkoop reclamebureau, RECLAME MAKEN IN NIEUWEGEIN, ADVERTEREN IN UTRECHT, ORDERBLOKS DRUKKEN, VISITEKAARTJES OPMAKEN, adverteren in Culemborg, reclame Culemborg, drukwerk Culemborg, RECLAME CULEMBORG, reclame utrecht, RECLAME, DRUKKERIJ CULEMBORG, DRUKWERK, EEN EIGEN KRANT MAKEN vlaggen drukken