Adverteren op google

Adverteren in Google: Verover de Topposities

Adverteren in Google is een kunst op zich. RTG Reclame beheerst deze kunst tot in de puntjes. Wij helpen uw organisatie zichtbaarder te worden in de zoekmachine met doelgerichte advertenties die niet alleen de aandacht trekken maar ook actie uitlokken. Vertrouw op onze expertise om uw advertentiebudget optimaal in te zetten en de topposities binnen Google te veroveren.

Adverteren in Google

Bij RTG Reclame optimaliseren we jouw online aanwezigheid met Google Ads door een uitgekiende mix van biedstrategieën en gedetailleerde analyse van markttrends. Onze aanpak omvat het gebruik van Google Ads Editor voor efficiënt beheer van meerdere campagnes, het analyseren van klantgedrag via Google Analytics voor gerichte advertenties, en het selecteren van de meest effectieve zoekwoorden met Google Keyword Planner en Google Search Console. Dit stelt ons in staat om jouw advertenties te maximaliseren voor zichtbaarheid en conversie, terwijl we jouw budget optimaal benutten. We richten ons op het behalen van maximale prestaties door constant te testen, te meten en aan te passen, zodat jouw campagnes altijd afgestemd zijn op de laatste online trends en marktontwikkelingen.

Wil je adverteren via Google, dan kan dat op twee manieren:

 • Via Google Zoekwoorden campagne (Je komt bij de zoekresultaten naar voren als gesponsord)
 • Via Google Display (Google plaats jouw ‘plaatje’ als advertentie op sites die goed bezocht worden door jouw doelgroep.)

Google Zoekwoorden

De werking van Google Zoekwoorden is als volgt:
Bij het instellen van de Google Zoekwoorden Campagne worden een aantal kenmerken ingegeven. Jouw campagne wordt ingesteld om bepaalde doelen te bereiken.

Dit zijn een aantal zoekwoorden waarop je jouw product of site bekend maakt. De instellingen die hier gemaakt worden zijn variabel. Google houdt bij hoe bezoekers op de site komen en geeft een advies om jouw advertentie hoger te laten scoren. Dat kan ook door bepaalde zoekwoorden echt uit te sluiten.

Door dit op de juiste wijze toe te passen neemt het aantal relevante bezoekers fors toe.

Google DISPLAY (met echte Advertenties)

Google plaatst ontelbaar veel advertenties op heel veel websites. Je vindt Google Display advertenties op vrijwel elke site waarop geadverteerd wordt.

Adverteren met Google Ads gaat op basis van een vooraf te bepalen budget. Dit budget wordt nooit overschreden.

Maak jouw online campagne succesvol door zoveel mogelijk mediadragers in te zetten op hetzelfde moment!

 

Ga je online adverteren, zet deze advertentie dan ook op de (lokale) radio en TV en op social media. Zet dezelfde uiting natuurlijk op jouw website maar ook in geprinte media zoals de krant. Kun je posters plakken, ook doen! Pak eventueel meerdere lokale kranten en ondersteun de actie met een flyer. Succes is zeker!

Google adwords reclame campagne

Google Zoekwoorden en Google Display advertenties

Wat is het verschil tussen zoekwoorden en Display advertenties?

Google Ads is een manier van adverteren, waarbij je de bezoeker van Google informatie over jouw bedrijf voorschotelt op basis van een zoekopdracht. Doordat Google een perfect profiel heeft van de gebruiker, is Google in staat om de gebruiker op de juiste wijze te benaderen met een van de vele soorten advertenties.

Zoekresultaten worden getoond, voorafgegaan door de term ‘ADVERTENTIE’. Meestal sta je dan ergens tussen de eerste vijf zoekresultaten. Klikt de bezoeker op jouw zoekresultaat, dan wordt hiervoor een X bedrag in rekening gebracht. Dat wordt allemaal van te voren vastgelegd.
(zie voorbeeld hieronder)

Dit staat los van ‘organisch zoeken’. Bij organisch zoeken komen zoekresultaten naar boven aan de hand ‘wat Google vindt’ en ‘wat Google ervan vindt’…Dit is een kwestie van een een goede SEO

De opzet van een Google Zoekwoordencampagne

Hierbij nog even wat uitgebreider hoe het werkt bij het adverteren op Google:

Zoekwoordencampagne:

 • Google Zoekwoorden campagne: Het afrekenmodel hiervoor is afrekenen per woord waarop gezocht én geklikt wordt. Dus als er zoekresultaten naar voren komen in Google met de link naar jouw website, dan wordt daarvoor een bepaald bedrag in rekening gebracht als je hierop klikt. (Dit geldt alleen bij gesponsorde zoekresultaten).
Google adwords reclame campagne

De opzet van een Google Display campagne

Google Display campagne

 • De Google Display versie: Ook die werkt op basis van kliks. In dat geval toont Google de advertentie aan een doelgroep (bijvoorbeeld mensen, jonger dan 60 en ouder dan 15), die voldoen aan een profiel die overeenkomt met de insteek van de campagne.

Om een en ander goed op te zetten hebben we daar specifiek materiaal voor nodig waarover we jou telefonisch of via de mail informeren.

Wat willen we weten om jouw Google campagne zo goed mogelijk op te zetten:

 • Het gebied waarbinnen je wilt adverteren, bijvoorbeeld, ik zeg, 15 kilometer rondom een bepaalde plaats.
 • De Trefwoorden per onderwerp/product wat je wil promoten.
 • Bannertekst die op deze trefwoorden slaat.
 • Landingspagina op de website, zodat de bezoeker direct op de pagina komt waar jouw advertentie betrekking op heeft.

Een landingspagina is dat is de pagina op jouw site waar je terecht komt als je op de advertentie klikt. Dat hoeft niet altijd de homepage te zijn.
Stel dat je een tekst laat zien en ik getriggerd ben zodat ik op de advertentie klik, dan is het heel onhandig als ik op de site waar ik terecht kom eerst het onderwerp op moet gaan zoeken ergens op de site. In dat geval is het slim om de bezoeker direct op de pagina te laten ‘landen’ waar de advertentie op gericht is.

Om de campagne goed in te kunnen zetten heb ik een budget per maand nodig waarvoor je wilt gaan adverteren, dat wordt dan teruggerekend naar een gemiddeld budget per dag. (Dat is overigens een indicatief bedrag, wat niet persé opgemaakt wordt!)

Google Analytics

Weet jij zo of er statistieken bijgehouden worden van jouw website? Anders maken wij een Google Analytics account aan, daarvoor sturen we je dan een code, die moet op jouw website toegevoegd worden, zodat Google kan meten. Eventueel kunnen wij die ook zelf toevoegen wanneer wij toegang tot de site krijgen.

Adverteren op Google

Adverteren op Google is een essentieel onderdeel van online marketingstrategieën. Bij RTG Reclame in Culemborg zijn we experts in het creëren van op maat gemaakte advertentiecampagnes die uw bedrijf helpen groeien door meer verkeer en conversies.

Laat (be) zoekers jouw site direct zien!

Maak jouw product of dienst belangrijk door deze te laten zien bij de Google zoekresultaten. Adverteer je op Google Ads, dan staat jouw site helemaal bovenaan in de zoekresultaten van Google. Uiteraard kan dit ook door SEO op de juiste wijze toe te passen op jouw site. Dit is een andere (wel goedkopere) techniek die vaak meer inspanning kost en vaak geldt voor inspanning op de langere termijn. 

 

Wij verzorgen Google AdS campagnes

RTG Reclame verzorgt Google aDVERTENTIE-campagnes voor veel bedrijven

Je kunt natuurlijk zelf een hele Google Ads campagne opzetten. Maar dat houdt dan wel in dat je hier continu moet monitoren. Maar waar kijk je dan naar?

Via Google Analystics krijg je veel informatie, maar hoe kom je daar?

Ga niet zelf aan de knoppen draaien, maar laat het tunen over aan de professional.

RTG is gecertificeerd Google Online Marketing specialist

 

rtg verzorgt al jouw online advertenties voor de grote websites

Je bent op zoek naar een reclamebureau die voor jou de advertentie op de grote websites kan verzorgen. Laat ons weten welke sites je wilt inzetten of geef aan wat je doelgroep is.

Je kunt heel lokaal adverteren of juist groter. Jij bepaalt!

In welke plaatsen je wilt gaan adverteren bepaal je helemaal zelf. Je krijgt van ons toegang tot een volledig overzicht waarbij je precies kunt volgen wat er gebeurt.

Al vanaf € 5,- per dag!

Ja, dat kan.

Vanaf € 75,= (15 dagen € 5,= per dag) adverteer jij gericht online.

Professionele bannerset (9 tot 11 banners in HTML5) maken we voor € 150,=.

Je krijgt een persoonlijke dashbord inlog met duidelijke RealTime statistieken. Geheel transparant, zo zie je precies wat er gebeurt.

Je krijgt kant en klare informatie.

 

OFFLINE en ONLINE marketingcampagnes ook lokaal!

wil je een grote reclamecampagne starten en zoek je ook naar de online mogelijkheden. deze media kun je ook lokaal inzetten om jouw actie tot een groot succes te maken.

Online werken wij o.a. met de volgende grote websites:

Zo kun je online adverteren in elke plaats die je maar wilt. Je kunt zelfs lokaal adverteren!

Adverteer op de grote landelijke websites, wij verzorgen het hele traject.

Informeer naar de mogelijkheden.

Jouw advertentie wordt met zorg geplaatst

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om voor jou de advertenties te verzorgen. Zowel voor print als online we de advertentie helemaal zelf voor je op.

Dat doen we ook met advertenties die alleen uit afbeeldingen bestaan. Voor de radiocommercials en tvcommercials maken we gebruik van gerenommeerde productiemaatschappijen.

We controleren altijd aangeleverd bestanden, zodat we zeker weten dat de presentatie mooi wordt. Of het nu gaat om print of online: Het moet er top uitzien!

De meeste klanten hebben wel ideeën, maar geen compleet materiaal. Voor die klanten maken wij het ontwerp en zorgen we ervoor dat de bestanden geheel compleet naar de drukker gaan. (uiteraard pas na akkoord van de klant).

We geven gratis advies. Zo krijg je altijd het product wat past bij de opdracht.

Voor grote en kleine bedrijven maakt RTG Reclame de online advertenties. Dit doen we voor diverse media.

De meeste advertenties verzorgen wij voor print en online-media. Ook zenden wij op lokale, regionale en landelijke zenders regelmatig radioreclames uit voor onze klanten.

Wat kunnen we voor je doen?

We kunnen heel veel reclamewerk voor je doen – eigenlijk alles, want alles ligt in het verlengde van elkaar

Wat kunnen we voor je doen?

 • Advertenties maken
 • Advies
 • Bedrukken van vrijwel alle materialen
 • Communicatie verzorgen
 • Drukwerk maken
 • Gevel reclame en belettering
 • Lichtbakken en lichtbak platen
 • Joomla, zowel het toepassen als het geven van een cursus
 • Jouw website optimaliseren voor SEO
 • Logo ontwerpen
 • Online advertenties plaatsen
 • Reclameborden maken
 • Relatiegeschenken
 • Social Media Marketing
 • Stickers verzorgen
 • SEO, zowel toepassen als het geven van een cursus
 • Websites bouwen
 • Websites ontwerpen
 • Werkkleding bedrukken
 • WordPress, zowel het toepassen als het geven van een cursus

Vraag het gerust! We zijn leverancier van alle reclamemiddelen.

 

werkzaamheden-adverteren-op-google-goolge-adverteren

Weten wat onze klanten van RTG Reclame zeggen?

Wat onze klanten over rtg reclame zeggen

De opdrachten die Reclamebureau RTG krijgt zijn heel divers. Van het ontwerpen van een logo tot het verzorgen van de volledige opmaak van een krant. Onze klanten laten over RTG Reclamestudio graag het volgende over weten:

Dit zeggen onze klanten over RTG Reclame:

DESKUNDIG STIPT EN DUIDELIJK!
Al meer dan 10 jaar heb ik een prettige samenwerking met Ton Gommans van RTG.

Onze advertenties, folders, reclameborden, raamposters, vlaggen orderbonnen, visitekaartjes en alles wat maar te bedenken is om stralend met je bedrijf tevoorschijn te komen wordt door RTG gerealiseerd voor ons.

Iedereen weet nu waar we zitten

Bovenal heeft RTG ervoor gezorgd dat bijna iedereen weet waar wij zitten: RTG heeft een gigantisch groot doek boven de winkel met onze naam erop gemaakt.

In al die jaren heb ik meerdere reclamebureaus over de vloer gehad maar was en ben nog steeds overtuigd dat zij ons niet meer kunnen bieden dan Ton Gommans. Hij luistert heel goed en komt zelf ook vaak met voorstellen die goed aansluiten bij het concept. Als ondernemer kun je vaak en erg snel van gedachten veranderen en toch word je bij RTG vakkundig en snel geholpen.

Wat mij zeer aanspreekt bij Ton Gommans is, dat hij ook nog eens een hele goede sparringpartner kan zijn voor mij als ondernemer met uitdagingen.

Je bent altijd MEER bij RTG. (hier mee bedoel ik dat je niet zomaar een klant bent). Zo heb ik het ook altijd ervaren!!

Guran Sargin

Directeur, Kubus Wonen Culemborg

Door de persoonlijke aanpak van Ton ben ik heel blij dat hij op mijn pad is gekomen als ondernemer.

Ton heeft de gave, om wensen, om te buigen naar resultaat. Tevens staat hij altijd klaar voor “One of a Kint”, wanneer ik hem nodig heb.
Wanneer ik een vraag heb of zijn hulp nodig heb krijg ik direct advies of oplossing aangereikt.

Er komt altijd een oplossing

Ook wanneer ik problemen heb met outlook kan ik hem te allen tijde bereiken en helpt mij naar de oplossing. Aangezien ik met meerdere opdrachtgevers werk, heb ik nog wel eens zijn expertises nodig om het e.e.a. in te richten op mijn laptop waaronder webmail en outlook.

Wat betreft mijn website, hij draagt ideeën aan en laat ruimte om met eigen ideeën en creatieve oplossingen te komen.

Op die manier vind ik in Ton een passende partner. Wat betreft mijn website, ik zie mij zelf terug hierin en dat is ook precies waar ik naar op zoek was.

Laura Balvers

Directeur, One of a Kint

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van RTG-reclame.
De klantvriendelijke benadering en het meedenken resulteerde tot een chique website.

Precies hoe ik dit voor ogen had!

Er wordt gedaan wat ik wil en ook meegedacht!

Daarnaast kan ik altijd met mijn vragen omtrent de website, reclame en marketing doeleinden bij Ton terecht. Ook worden updates voor op de website snel opgepakt en naar wens verwerkt.

Ben jij opzoek naar een reclame bureau dat met je meedenkt? Dan ben je bij RTG- reclame aan het juiste adres!

Evelien Vroomen

Directeur, Move.be you

Slaapspecialist-Tiel is met RTG in aanraking gekomen door het adverteren in de Regionaal Uitgelicht.

Door deze contacten aan de praat geraakt en wat reclame uitingen uitgeprobeerd te hebben, is er een website voor mij gemaakt waar we heel tevreden over zijn.

Zijn er wijzigingen voor de website worden deze door Ton aangepast.

Ook voor goed advies!

Ook voor advies op het gebied waar moeten we adverteren in welke vorm.
Fijn bedrijf en persoon om zaken mee te doen.

Ron van Grunsven

Directeur, Slaapspecialist Tiel

Ton / RTG Reclame, is een betrokken persoon, zorgt voor een mooie, duidelijke en up to date site.
Hij komt met aanvullingen en ideeën en past altijd snel veranderingen aan op de site.

Ook verzorgt RTG ons reclame materiaal en drukwerk.

De prijs is altijd goed!

Altijd voor een passende prijs en levert spullen met een mooie uitstraling, passend bij ons bedrijf en onze huisstijl. Fijn om iemand te hebben die meedenkt en dan samen voor een mooie oplossing gaan.

Marian Gunther

Directeur, Gunther's FamilyFit

Ton Gommans van RTG verzorgt voor ons alles op het gebied van reclame, drukwerk en websites, dit doet hij inmiddels alweer 9 jaar voor ons en zijn ook zeer tevreden. Ton is een vrolijke meedenkende man die klantgericht te werk gaat.

Goede ideeën

Hij heeft leuke ideeen en komt zo nu en dan langs voor een bak koffie en een leuk praatje en denkt mee in alles waar hij kan. Zijn werk is professioneel en snel. Als we wat bestellen is het vaak dezelfde week in huis. Wij zijn blij met RTG.

Als we sterren konden geven waren het er 5!

Maikel Kruft

Directeur, Autobedrijf Kruft

Neem contact op
met RTG Reclame

We vinden het leuk om voor je aan de slag te gaan. Als jij dat ook vindt, dan kun je onderstaand formulier invullen. We nemen dan contact met je op. Mocht je daar voor open staan, dan spreken we af en onder het genot van lekker kopje koffie kunnen we dan verder praten.

 

Uiteraard kun je ons ook bellen: 0345530303
of een mail sturen naar info@rtg.nl

Contactgegevens (online adverteren op de grote sites)

Media

10 + 12 =

Drukwerk in de breedste zin

Ben je op zoek naar een bedrijf die alle drukwerk voor je kan regelen, dan zit je goed bij RTG.

RTG verzorgt alle soorten drukwerk van visitekaartjes tot abri's.

Vraag naar de mogelijkheden in informeer naar de scherpste tarieven.

 

Webdesign en webshops

RTG verzorgt websites van begin tot eind. Ook voor de bouw van volledige webwinkels. Vraag naar de mogelijkheden.

Webshops, webdesign, fotobewerking, SEO, geheel compleet.

Vraag naar de mogelijkheden.

Advies van begin tot eind

Wanneer je ideeën hebt is het goed dit van diverse kanten te (laten) belichten.

Door de voordelen en nadelen van een andere kant bekijken kom je vaak op nieuwe inzichten en praktische ideeën die we goed voor je kunnen uitvoeren.

 

Adverteren in de krant

Je wilt een advertentie plaatsen in de krant.

Als je bepaalde ideeën hebt die in de advertentie verwerkt moeten worden.

Wij maken de advertentie voor je op en zorgen dat deze geplaatst wordt. In alle kranten.

 

Social Media Advertising

Je wilt een advertentie plaatsen op Facebook, instagram, LinkedIn en Google.

RTG heeft veel ervaring in het verzorgen van Social Media Campagnes. Informeer naar de mogelijkheden.

Online adverteren vereist een speciale aanpak.