Online adverteren: Bereik jouw doelgroep effectief en efficiënt

In de hedendaagse digitale wereld is online adverteren niet meer weg te denken. RTG Reclame specialiseert zich in het opstellen van krachtige online advertentiecampagnes die bedrijven, verenigingen, stichtingen en organisaties helpen hun doelgroep direct en effectief te bereiken. Of het nu gaat om het verhogen van merkbekendheid of het genereren van leads, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die resulteren in meetbare resultaten.

Jouw partner voor Online Adverteren

Op zoek naar jouw ultieme partner in de veelzijdige wereld van online adverteren?

Met onze uitgebreide ervaring en expertise bieden wij unieke advertentieoplossingen die jouw merk zowel op grote landelijke media als in lokale markten zichtbaar maken. Van strategisch geplaatste zoekwoorden campagnes tot geavanceerde Google Ads strategieën, wij hebben de tools en kennis in huis om jouw merk/bedrijf in de spotlight te zetten.

Waarom online adverteren?

In het digitale tijdperk van vandaag is online adverteren geen keuze meer, maar een noodzaak. Het stelt bedrijven in staat om hun doelgroep efficiënt en effectief te bereiken, waarbij elke klik potentiële waarde vertegenwoordigt. Online adverteren verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van uw merk, maar verbetert ook de interactie met jouw doelgroep, wat uiteindelijk leidt tot hogere conversieratio’s en groei.

Onze diensten

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Onze SEA-diensten zorgen ervoor dat jouw merk prominent aanwezig is in zoekmachine resultaten, precies op het moment dat potentiële klanten op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Door middel van gerichte zoekwoorden en effectieve biedstrategieën maximaliseren wij jouw zichtbaarheid en ROI.

Lokale en nationale media advertenties

Wij maken jouw boodschap zichtbaar op zowel lokale als nationale media platforms, waardoor jouw bereik en invloed exponentieel toenemen. Onze expertise in het plaatsen van advertenties zorgt ervoor dat jouw boodschap de juiste mensen bereikt, op het juiste moment.

Aanvullende diensten

Naast onze kernservices bieden wij ook social media marketing, content marketing, en display advertising aan. Deze diensten vullen jouw online advertentiestrategie aan en zorgen voor een alomvattende aanpak om jouw merk online te promoten.

Hoe wij waarde toevoegen

Bij RTG Reclame begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we maatwerk strategieën die afgestemd zijn op jouw specifieke doelen en behoeften. Ons team staat in direct contact met jou, zonder tussenkomst van derden, voor heldere en efficiënte communicatie. Samen werken we aan het optimaliseren van jouw campagnes voor maximale impact.

Google Ads: Onze aanpak

Met Google Ads als speerpunt van onze advertentiestrategieën, benutten wij alle mogelijkheden om jouw merk te promoten. Van het gebruik van de Google Ads Editor voor efficiënt campagnebeheer tot het inzetten van Google Analytics, Google Search Console en Keyword Planner voor inzicht en optimalisatie, wij zorgen ervoor dat jouw advertenties presteren boven verwachting.

Beginnen met RTG Reclame

Klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of je nu materiaal wilt aanleveren of specifieke wensen heeft voor jouw campagnes, ons team staat klaar om je te ondersteunen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je vragen? Bekijk onze FAQ-sectie voor antwoorden op veelgestelde vragen over online adverteren en onze diensten. Zo blijf je niet met onbeantwoorde vragen zitten.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer weten? Ons team van experts is slechts een telefoontje of e-mail verwijderd. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar succesvol online adverteren met RTG Reclame.

Zoekmachine marketing bureau: Uw Lokale SEO-Expert

Als zoekmachine marketing bureau, is RTG Reclame uw lokale expert in het verbeteren van uw online vindbaarheid. Wij kennen de markt en passen SEO-strategieën op een effectieve wijze toe.

Maak jouw online campagne succesvol door zoveel mogelijk mediadragers in te zetten op hetzelfde moment!

 

Ga je online adverteren, zet deze advertentie dan ook op de (lokale) radio en TV en op social media. Zet dezelfde uiting natuurlijk op jouw website maar ook in geprinte media zoals de krant. Kun je posters plakken, ook doen! Pak eventueel meerdere lokale kranten en ondersteun de actie met een flyer. Succes is zeker!

Schakel zoveel mogelijk kanalen in voor succesvol adverteren.

  • Ga adverteren in de krant
  • Zet een advertentie in een dagblad
  • Zorg dat de advertentie op de radio te horen is
  • Plaats je advertentie op televisie
  • Adverteer op Youtube
  • Zorg voor een goede Google campagne
  • Vergeet Facebook niet in de campagne mee te nemen
  • Adverteer op Instagram
  • Zorg voor een campagne op LinkedIn
  • Presenteer je bedrijf met Abri’s in bushokjes

Regel het via één loket: RTG Reclame

Google Zoekwoorden en Google Display campagne

Google Adwords is een manier van adverteren, waarbij je de bezoeker van Google informatie over jouw bedrijf voorschotelt op basis van een zoekopdracht. Hier staat dan het woordje “advertentie” voor.

Google Zoekwoorden

Zoekresultaten worden getoond, voorafgegaan door de term ‘ADVERTENTIE’. Meestal sta je dan ergens tussen de eerste vijf zoekresultaten bovenaan of onderaan een pagina. Klikt de bezoeker op jouw zoekresultaat, dan wordt hiervoor een X bedrag bij de adverteerder in rekening gebracht. Dat wordt allemaal van te voren vastgelegd.

Dit staat los van ‘organisch zoeken’. Bij organisch zoeken komen zoekresultaten naar boven aan de hand ‘wat Google vindt’ en ‘wat Google ervan vindt’…Een en ander hangt af van een goede SEO op jouw website.

Bij Google Adwords kun je zelf zoekwoorden ingeven waarop je jouw URL voor voren wilt laten komen of je laat Google jouw site scannen. In dat geval worden de meest relevante zoektermen in de zoekvelden geplaatst.

Google Display advertenties.

Google kent jou… bijna beter dan je eigen partner… Google weet wat je zoekt, weet je interesses zijn, hoe oud je bent, je geslacht, je opleiding, je alles… Daarvan heeft Google een goed beeld. Daarom kan een Google Display advertentie veel doen.

Want: Als jouw product niet gezocht wordt, dan bied je dat toch gewoon aan!

Neem contact op
met RTG Reclame

We vinden het leuk om voor je aan de slag te gaan. Als jij dat ook vindt, dan kun je onderstaand formulier invullen. We nemen dan contact met je op. Mocht je daar voor open staan, dan spreken we af en onder het genot van lekker kopje koffie kunnen we dan verder praten.

 

Uiteraard kun je ons ook bellen: 0345530303
of een mail sturen naar info@rtg.nl

Contactgegevens (online adverteren op de grote sites)

Media

Drukwerk in de breedste zin

Ben je op zoek naar een bedrijf die alle drukwerk voor je kan regelen, dan zit je goed bij RTG.

RTG verzorgt alle soorten drukwerk van visitekaartjes tot abri's.

Vraag naar de mogelijkheden in informeer naar de scherpste tarieven.

 

Webdesign en webshops

RTG verzorgt websites van begin tot eind. Ook voor de bouw van volledige webwinkels. Vraag naar de mogelijkheden.

Webshops, webdesign, fotobewerking, SEO, geheel compleet.

Vraag naar de mogelijkheden.

Advies van begin tot eind

Wanneer je ideeën hebt is het goed dit van diverse kanten te (laten) belichten.

Door de voordelen en nadelen van een andere kant bekijken kom je vaak op nieuwe inzichten en praktische ideeën die we goed voor je kunnen uitvoeren.

 

Adverteren in de krant

Je wilt een advertentie plaatsen in de krant.

Als je bepaalde ideeën hebt die in de advertentie verwerkt moeten worden.

Wij maken de advertentie voor je op en zorgen dat deze geplaatst wordt. In alle kranten.

 

Social Media Advertising

Je wilt een advertentie plaatsen op Facebook, instagram, LinkedIn en Google.

RTG heeft veel ervaring in het verzorgen van Social Media Campagnes. Informeer naar de mogelijkheden.

Online adverteren vereist een speciale aanpak.