Een personeelsadvertentie in de krant van Culemborg plaatsen?

Lees hier hoe gemakkelijk dit gaat en dat het bovendien nog snel gaat ook:

 1. Geef aan in welke plaats er in ieder geval geadverteerd moet worden.
 2. Stuur jouw materiaal voor de advertentie naar vacatures@rtg.nl.
 3. De tekst wordt vakkundig beoordeeld zodat je daarna van ons kosteloos een plaatsingsadvies ontvangt over o.a. de grootte en het tarief.
 4. Na akkoord maken wij de vacature gratis voor je op waarbij de plaatsing in de door jou opgegeven krant(en) door ons verzorgd wordt.
 5. Heb je kant en klaar materiaal, dan is de plaatsing dus zo geregeld! Stuur dan de complete PDF naar ons toe en wij verzorgen de rest.

Klik hier voor het formulier

Een advertentie gemaakt in Word wordt niet gezien als 'de complete advertentie'  aangezien een krant geen Word gebruikt maar RTG zet het Word-bestand om naar een PDF, zodat deze direct verwerkt kan worden. Wanneer je dat wilt, krijg je van ons wel een JPG bestand met de advertentie, zodat je deze eventueel zelf kunt gebruiken voor bijvoorbeeld Social Media.

 

Via RTG Reclame plaats je eenvoudig en snel jouw vacature in Culemborg. In de krant, online, op een ABRI of een flyer, het werkt eenvoudig door ons even te bellen of door een mail te sturen aan info@rtg.nl

 

Waar wil je de personeelsadvertentie plaatsen:

De advertentie moet in de krant geplaatst worden

De advertentie moet online geplaatst worden

De advertentie moet op een bord langs de straat komen

Er moet een flyer huis aan huis bezorgd worden

De advertentie moet in de bushokjes geplaatst worden

Er moet een advertentie geplaatst worden, maar je weet nog niet hoe of wat


Adverteren in Culemborg

Vacature plaatsen in de Culemborgse Courant

Je kunt via RTG Reclame eenvoudig jouw vacature in Culemborg plaatsen. Dit was voorheen de ook ondergebracht bij de Zakengids. Behalve in Culemborg kun je met de CC niet buiten de stad adverteren.

Vacatures in Culemborg.

In Culemborg kan op meerdere wijze geadverteerd worden.
Via deze pagina kun je een aantal mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van een advertentie.

Meerdere media mogelijk

Er zijn in Culemborg meerdere media inzetbaar. Ieder medium heeft zijn eigen kracht, zijn eigen voordelen en zijn eigen nadelen.

Wanneer je een advertentie wilt plaatsen in Culemborg bedenk dan eerst wie je wilt bereiken. Maak je gebruik van een krant om in te adverteren, bekijk dan ook het profiel van deze krant.

Wij verzorgen ook jouw Social Media campagnes op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Google. Ook verzorgen wij jouw Google Adwords campagnes.

 • Plaats jouw vacature in de krant
 • Vacature in een dagblad
 • Zet jouw advertentie op de radio
 • Zend jouw advertentie uit op televisie
 • Gebruik Youtube
 • Laat je Google Ads verzorgen
 • Zet een Social Media advertentie op Facebook, Instagram of LinkedIn
 • Adverteer op de abri’s in bushokjes

Voor alles geldt: Wij zorgen ervoor dat de advertentie geplaatst wordt!

RTG zorgt voor jouw vacatures in culemborg

Je wilt een personeelsadvertentie plaatsen in Culemborg. Deze advertentie moet geplaatst worden in de krant, of een advertentie op de radio, een advertentie op tv of een advertentie op bijvoorbeeld sociale media. RTG Reclame verzorgt voor jou en hele traject.

 

k

Een advertentie maken

Je hebt een idee. Een wens of een opdracht die uitgevoerd moet worden. Omdat je op zoek bent naar een goede concept bedenker die jou hierbij kan helpen ben je op deze site. We denken mee in een advertentie campagne en kunnen het hele traject voor je in kaart brengen.

Originele ideeën

We denken als reclamebureau maar ook als mens met je mee. We maken concepten en werken deze uit. We verzorgen advertenties en plaatsen deze. We ontwerpen campagnes en voeren deze uit. Jij als opdrachtgever hoeft hier niets aan te doen. Maar: Jij bepaalt!

Merkbekendheid

Met jouw campagne en het beschikbare budget wil je een zo groot mogelijk publiek bereiken op een zo efficiënt mogelijke manier. We maken een voorstel voor de in te zetten media die past bij het budget en die past bij jouw bedrijf.

 

Originele ontwerpen

Wij maken jouw drukwerk op. Aan de hand van jouw gegevens en materialen maken we het drukwerk op, zodat dit op een mooie en strakke manier gedrukt wordt. We zorgen ervoor dat het aan alle eisen voldoet.

i

Grote en kleine oplages

Of je nu één afdruk wilt hebben of dat je een drukwerk nodig hebt in grote oplages, het maakt voor ons niets uit. Of het nu gaat om een poster, een abri, een A3 of een boekje, we drukken in alle oplages.

Fotowerk en Drukwerk

Om er zeker van te zijn dat jouw drukwerk mooi wordt controleren we het fotomateriaal op de kwaliteit. Is de kwaliteit te laag, dan vragen we jou om ander materiaal. Uiteraard kun je ook putten uit ons stockmateriaal.

Wij verzorgen voor een groot aantal bedrijven de personeelsadvertenties in Culemborg

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar alle tarieven, afspraken maken, verhalen aanhoren en uiteindelijk nog steeds niet weten wat je moet doen.

Geef RTG aan wat je wilt en we werken het voor je uit! Wij komen met een kant en klaar overzicht. We werken volledig onafhankelijk. We hebben geen voorkeur voor een krant, blad of zender. We geven een onafhankelijk advies. We kijken naar jouw doelgroep en geven daar een advies voor af.

rtg verzorgt al jouw personeelsadvertenties in Culemborg

Je bent op zoek naar een reclamebureau die voor jou het hele reclametraject kan verzorgen. Van het ontwerpen/maken van de advertentie tot het plaatsen/uitzenden hiervan.

Kun je dan niet zelf alle tarieven opvragen…

Ja, dat kan.

Waar ga je beginnen? In het woud van uitgevers, radiostations en tv-zenders en de massa bedrijven die social-mediacampagnes voor je maken is er bijna geen doorkomen aan. Je bespaart enorm veel tijd door dit over te laten een een professional op dit gebied.

Je krijgt kant en klare informatie.

 

Met welke media?

Om een idee te krijgen met welke media we werken

 • Dagbladen
 • Weekbladen en tijdschriften
 • Radiostations lokaal (Lokale radio)
 • Radiostations regionaal (Regionale zenders)
 • Radiostations publieke omroep
 • Radiostations commerciële omroepen
 • TV stations regionaal
 • TV stations publieke omroep
 • TV stations commerciële omroepen
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • LinkedIn
 • Google

Wij willen ook jouw personeelsadvertentie verzorgen in Culemborg

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om voor jou de advertenties te verzorgen. Gaat het om print, dan maken we deze helemaal zelf voor je op. Dat doen we ook met advertenties die alleen uit afbeeldingen bestaan. Voor de radiocommercials en tvcommercials maken we gebruik van gerenommeerde productiemaatschappijen.

RTG reclame heeft klanten die materiaal compleet aanleveren. In dat geval controleren we wel altijd de bestanden, maar hoeft er alleen gedrukt te worden.

De meeste klanten hebben wel ideeën, maar geen compleet materiaal. Voor die klanten maken wij het ontwerp en zorgen we ervoor dat de bestanden geheel compleet naar de drukker gaan. (uiteraard pas na akkoord van de klant).

We geven drukwerk advies. Zo krijg je altijd het drukwerk wat past bij de opdracht.

Voor grote en kleine bedrijven maakt RTG Reclame de advertenties in Culemborg. Dit doen we voor diverse media. De meeste advertenties verzorgen wij voor print en online-media. Ook zenden wij op lokale, regionale en landelijke zenders regelmatig radioreclames uit voor onze klanten.

Wat kunnen we voor je doen?

Wat kunnen we voor je verzorgen:

 • Dagbladen
 • Weekbladen en tijdschriften
 • Radiostations lokaal (Lokale radio)
 • Radiostations regionaal (Regionale zenders)
 • Radiostations publieke omroep
 • Radiostations commerciële omroepen
 • TV stations regionaal
 • TV stations publieke omroep
 • TV stations commerciële omroepen
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • LinkedIn
 • Google

Vraag het gerust!

 

Weten wat onze klanten van RTG Reclame zeggen?

Wat onze klanten over rtg reclame zeggen

De opdrachten die Reclamebureau RTG krijgt zijn heel divers. Van het ontwerpen van een logo tot het verzorgen van de volledige opmaak van een krant. Onze klanten laten over RTG Reclamestudio graag het volgende over weten:

Dit zeggen onze klanten over RTG Reclame:

DESKUNDIG STIPT EN DUIDELIJK!
Al meer dan 10 jaar heb ik een prettige samenwerking met Ton Gommans van RTG.

Onze advertenties, folders, reclameborden, raamposters, vlaggen orderbonnen, visitekaartjes en alles wat maar te bedenken is om stralend met je bedrijf tevoorschijn te komen wordt door RTG gerealiseerd voor ons.

Iedereen weet nu waar we zitten

Bovenal heeft RTG ervoor gezorgd dat bijna iedereen weet waar wij zitten: RTG heeft een gigantisch groot doek boven de winkel met onze naam erop gemaakt.

In al die jaren heb ik meerdere reclamebureaus over de vloer gehad maar was en ben nog steeds overtuigd dat zij ons niet meer kunnen bieden dan Ton Gommans. Hij luistert heel goed en komt zelf ook vaak met voorstellen die goed aansluiten bij het concept. Als ondernemer kun je vaak en erg snel van gedachten veranderen en toch word je bij RTG vakkundig en snel geholpen.

Wat mij zeer aanspreekt bij Ton Gommans is, dat hij ook nog eens een hele goede sparringpartner kan zijn voor mij als ondernemer met uitdagingen.

Je bent altijd MEER bij RTG. (hier mee bedoel ik dat je niet zomaar een klant bent). Zo heb ik het ook altijd ervaren!!

Guran Sargin

Directeur, Kubus Wonen Culemborg

Door de persoonlijke aanpak van Ton ben ik heel blij dat hij op mijn pad is gekomen als ondernemer.

Ton heeft de gave, om wensen, om te buigen naar resultaat. Tevens staat hij altijd klaar voor “One of a Kint”, wanneer ik hem nodig heb.
Wanneer ik een vraag heb of zijn hulp nodig heb krijg ik direct advies of oplossing aangereikt.

Er komt altijd een oplossing

Ook wanneer ik problemen heb met outlook kan ik hem te allen tijde bereiken en helpt mij naar de oplossing. Aangezien ik met meerdere opdrachtgevers werk, heb ik nog wel eens zijn expertises nodig om het e.e.a. in te richten op mijn laptop waaronder webmail en outlook.

Wat betreft mijn website, hij draagt ideeën aan en laat ruimte om met eigen ideeën en creatieve oplossingen te komen.

Op die manier vind ik in Ton een passende partner. Wat betreft mijn website, ik zie mij zelf terug hierin en dat is ook precies waar ik naar op zoek was.

Laura Balvers

Directeur, One of a Kint

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van RTG-reclame.
De klantvriendelijke benadering en het meedenken resulteerde tot een chique website.

Precies hoe ik dit voor ogen had!

Er wordt gedaan wat ik wil en ook meegedacht!

Daarnaast kan ik altijd met mijn vragen omtrent de website, reclame en marketing doeleinden bij Ton terecht. Ook worden updates voor op de website snel opgepakt en naar wens verwerkt.

Ben jij opzoek naar een reclame bureau dat met je meedenkt? Dan ben je bij RTG- reclame aan het juiste adres!

Evelien Vroomen

Directeur, Move.be you

Slaapspecialist-Tiel is met RTG in aanraking gekomen door het adverteren in de Regionaal Uitgelicht.

Door deze contacten aan de praat geraakt en wat reclame uitingen uitgeprobeerd te hebben, is er een website voor mij gemaakt waar we heel tevreden over zijn.

Zijn er wijzigingen voor de website worden deze door Ton aangepast.

Ook voor goed advies!

Ook voor advies op het gebied waar moeten we adverteren in welke vorm.
Fijn bedrijf en persoon om zaken mee te doen.

Ron van Grunsven

Directeur, Slaapspecialist Tiel

Ton / RTG Reclame, is een betrokken persoon, zorgt voor een mooie, duidelijke en up to date site.
Hij komt met aanvullingen en ideeën en past altijd snel veranderingen aan op de site.

Ook verzorgt RTG ons reclame materiaal en drukwerk.

De prijs is altijd goed!

Altijd voor een passende prijs en levert spullen met een mooie uitstraling, passend bij ons bedrijf en onze huisstijl. Fijn om iemand te hebben die meedenkt en dan samen voor een mooie oplossing gaan.

Marian Gunther

Directeur, Gunther's FamilyFit

Ton Gommans van RTG verzorgt voor ons alles op het gebied van reclame, drukwerk en websites, dit doet hij inmiddels alweer 9 jaar voor ons en zijn ook zeer tevreden. Ton is een vrolijke meedenkende man die klantgericht te werk gaat.

Goede ideeën

Hij heeft leuke ideeen en komt zo nu en dan langs voor een bak koffie en een leuk praatje en denkt mee in alles waar hij kan. Zijn werk is professioneel en snel. Als we wat bestellen is het vaak dezelfde week in huis. Wij zijn blij met RTG.

Als we sterren konden geven waren het er 5!

Maikel Kruft

Directeur, Autobedrijf Kruft

Neem contact op
met RTG Reclame

We vinden het leuk om voor je aan de slag te gaan. Als jij dat ook vindt, dan kun je onderstaand formulier invullen. We nemen dan contact met je op. Mocht je daar voor open staan, dan spreken we af en onder het genot van lekker kopje koffie kunnen we dan verder praten. 

 

Uiteraard kun je ons ook bellen: 0345530303
of een mail sturen naar info@rtg.nl

Contactgegevens (Vacature in Culemborg)

Media

4 + 8 =