Dronefotografie en -films bij RTG Reclame

Jouw visie vanuit de lucht vastgelegd

Bij RTG Reclame tillen we jouw visuele content naar een hoger niveau. Letterlijk. Onze dronefilmpjes en dronefoto’s brengen een dynamische dimensie in jouw reclamecampagnes, bedrijfsevenementen, uitingen of persoonlijke gelegenheden. De kracht van beelden genomen vanuit een uniek perspectief mag niet onderschat worden. Ons team van ervaren dronepiloten, gewapend met de nieuwste technologie en creatieve inzichten, zorgt voor adembenemende luchtopnames die jouw boodschap onvergetelijk maken.

Gecertificeerde kwaliteit en veiligheid

Bij RTG Reclame staat veiligheid voorop. Wij zijn trots op onze certificering in de open categorie voor dronevluchten, wat betekent dat onze operaties voldoen aan de strenge Europese regelgeving. Onze drones zijn niet alleen geavanceerd maar voldoen ook aan alle wettelijke eisen, zodat jouw project veilig en volgens de regels uit de lucht wordt vastgelegd.

Flexibiliteit in locatie en perspectief

Of het nu binnen of buiten is, onze drones zijn uitgerust om in diverse omgevingen te opereren. Wij begrijpen dat elke opname zijn eigen unieke uitdagingen en kansen biedt. Daarom zijn we niet alleen flexibel in de locaties waar we vliegen, maar ook in de perspectieven die we bieden. Onze drones vangen beelden die anders onbereikbaar zouden zijn, van intieme indoor settings tot uitgestrekte outdoor landschappen.

Aangepast aan jouw behoeften

Bij RTG Reclame begrijpen we dat elke klant uniek is. Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar innovatieve reclameoplossingen, of een particulier die een speciaal moment wil vereeuwigen, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. Ons team werkt nauw met je samen om jouw ideeën te vertalen in verbluffende luchtopnames die jouw verwachtingen gaan overtreffen.

Voor bedrijven: Verhoog jouw zichtbaarheid

Voor bedrijven bieden onze droneopnames een unieke kans om uit de massa te springen. Verhoog jouw zichtbaarheid met indrukwekkende luchtfoto’s en video’s die jouw merk, product, of evenement in de kijker zetten. Onze professionele aanpak garandeert dat jouw boodschap op een krachtige en visueel aantrekkelijke manier wordt gecommuniceerd.

Voor Particulieren: Leg jouw mooiste momenten vast

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het vastleggen van bijzondere momenten. Of het nu gaat om een bruiloft, een familiebijeenkomst, of een ander speciaal event, onze drones leggen jouw dierbare herinneringen vast met een spectaculair perspectief dat nog jaren gekoesterd zal worden.

Waarom kiezen voor RTG Reclame?

RTG Reclame onderscheidt zich door een combinatie van technologische expertise, creatief inzicht, en een klantgerichte benadering. Wij geloven dat onze droneopnames niet alleen over het vastleggen van beelden gaan, maar over het vertellen van jouw verhaal, vanuit een perspectief dat even uniek is als jij.

Technologische superioriteit

Onze investering in de laatste drone technologie betekent dat je profiteert van opnames van de hoogste kwaliteit. Stabiliteit, helderheid, en precisie zijn gegarandeerd, waardoor jouw content zich onderscheidt.

Creatief partnerschap

Bij RTG Reclame werken we met je samen als een creatieve partner. Wij luisteren naar jouw wensen en ideeën, en vertalen deze naar visuele kunstwerken die spreken. Jouw visie, ons perspectief – een winnende combinatie.

Klantgerichte service

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Ons team staat altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en jouw eventuele zorgen weg te nemen. We werken transparant en met respect voor jouw tijd en budget, zodat het eindresultaat niet alleen verbluffend is, maar ook een weerspiegeling van onze toewijding aan uitmuntende service.

Beleef uw wereld vanuit een nieuw perspectief met RTG Reclame. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw verhaal vertellen, vanuit de lucht.

Weten wat onze klanten van RTG Reclame zeggen?

Wat onze klanten over rtg reclame zeggen

De opdrachten die Reclamebureau RTG krijgt zijn heel divers. Van het ontwerpen van een logo tot het verzorgen van de volledige opmaak van een krant. Onze klanten laten over RTG Reclamestudio graag het volgende over weten:

Dit zeggen onze klanten over RTG Reclame:

DESKUNDIG STIPT EN DUIDELIJK!
Al meer dan 10 jaar heb ik een prettige samenwerking met Ton Gommans van RTG.

Onze advertenties, folders, reclameborden, raamposters, vlaggen orderbonnen, visitekaartjes en alles wat maar te bedenken is om stralend met je bedrijf tevoorschijn te komen wordt door RTG gerealiseerd voor ons.

Iedereen weet nu waar we zitten

Bovenal heeft RTG ervoor gezorgd dat bijna iedereen weet waar wij zitten: RTG heeft een gigantisch groot doek boven de winkel met onze naam erop gemaakt.

In al die jaren heb ik meerdere reclamebureaus over de vloer gehad maar was en ben nog steeds overtuigd dat zij ons niet meer kunnen bieden dan Ton Gommans. Hij luistert heel goed en komt zelf ook vaak met voorstellen die goed aansluiten bij het concept. Als ondernemer kun je vaak en erg snel van gedachten veranderen en toch word je bij RTG vakkundig en snel geholpen.

Wat mij zeer aanspreekt bij Ton Gommans is, dat hij ook nog eens een hele goede sparringpartner kan zijn voor mij als ondernemer met uitdagingen.

Je bent altijd MEER bij RTG. (hier mee bedoel ik dat je niet zomaar een klant bent). Zo heb ik het ook altijd ervaren!!

Guran Sargin

Directeur, Kubus Wonen Culemborg

Door de persoonlijke aanpak van Ton ben ik heel blij dat hij op mijn pad is gekomen als ondernemer.

Ton heeft de gave, om wensen, om te buigen naar resultaat. Tevens staat hij altijd klaar voor “One of a Kint”, wanneer ik hem nodig heb.
Wanneer ik een vraag heb of zijn hulp nodig heb krijg ik direct advies of oplossing aangereikt.

Er komt altijd een oplossing

Ook wanneer ik problemen heb met outlook kan ik hem te allen tijde bereiken en helpt mij naar de oplossing. Aangezien ik met meerdere opdrachtgevers werk, heb ik nog wel eens zijn expertises nodig om het e.e.a. in te richten op mijn laptop waaronder webmail en outlook.

Wat betreft mijn website, hij draagt ideeën aan en laat ruimte om met eigen ideeën en creatieve oplossingen te komen.

Op die manier vind ik in Ton een passende partner. Wat betreft mijn website, ik zie mij zelf terug hierin en dat is ook precies waar ik naar op zoek was.

Laura Balvers

Directeur, One of a Kint

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van RTG-reclame.
De klantvriendelijke benadering en het meedenken resulteerde tot een chique website.

Precies hoe ik dit voor ogen had!

Er wordt gedaan wat ik wil en ook meegedacht!

Daarnaast kan ik altijd met mijn vragen omtrent de website, reclame en marketing doeleinden bij Ton terecht. Ook worden updates voor op de website snel opgepakt en naar wens verwerkt.

Ben jij opzoek naar een reclame bureau dat met je meedenkt? Dan ben je bij RTG- reclame aan het juiste adres!

Evelien Vroomen

Directeur, Move.be you

Slaapspecialist-Tiel is met RTG in aanraking gekomen door het adverteren in de Regionaal Uitgelicht.

Door deze contacten aan de praat geraakt en wat reclame uitingen uitgeprobeerd te hebben, is er een website voor mij gemaakt waar we heel tevreden over zijn.

Zijn er wijzigingen voor de website worden deze door Ton aangepast.

Ook voor goed advies!

Ook voor advies op het gebied waar moeten we adverteren in welke vorm.
Fijn bedrijf en persoon om zaken mee te doen.

Ron van Grunsven

Directeur, Slaapspecialist Tiel

Ton / RTG Reclame, is een betrokken persoon, zorgt voor een mooie, duidelijke en up to date site.
Hij komt met aanvullingen en ideeën en past altijd snel veranderingen aan op de site.

Ook verzorgt RTG ons reclame materiaal en drukwerk.

De prijs is altijd goed!

Altijd voor een passende prijs en levert spullen met een mooie uitstraling, passend bij ons bedrijf en onze huisstijl. Fijn om iemand te hebben die meedenkt en dan samen voor een mooie oplossing gaan.

Marian Gunther

Directeur, Gunther's FamilyFit

Ton Gommans van RTG verzorgt voor ons alles op het gebied van reclame, drukwerk en websites, dit doet hij inmiddels alweer 9 jaar voor ons en zijn ook zeer tevreden. Ton is een vrolijke meedenkende man die klantgericht te werk gaat.

Goede ideeën

Hij heeft leuke ideeen en komt zo nu en dan langs voor een bak koffie en een leuk praatje en denkt mee in alles waar hij kan. Zijn werk is professioneel en snel. Als we wat bestellen is het vaak dezelfde week in huis. Wij zijn blij met RTG.

Als we sterren konden geven waren het er 5!

Maikel Kruft

Directeur, Autobedrijf Kruft

Neem contact op
met RTG Reclame

We vinden het leuk om voor je aan de slag te gaan. Als jij dat ook vindt, dan kun je onderstaand formulier invullen. We nemen dan contact met je op. Mocht je daar voor open staan, dan spreken we af en onder het genot van lekker kopje koffie kunnen we dan verder praten. 

 

Uiteraard kun je ons ook bellen: 0345530303
of een mail sturen naar info@rtg.nl

Contactgegevens (dronefoto's en dronefilms)

Locatie:

14 + 8 =