Een mooi logo ontwerpen

Binnen één dag een nieuw logo? Een logo aanpassen. Een logo laten ontwerpen, of een logo transparant maken of een logo geschikt maken voor drukwerk?

Door nauwkeurig te luisteren creeëren wij jouw unieke logo. Wij leveren complete pakketten wat wil zeggen dat deze geschikt zijn voor bijvoorbeeld jouw website, maar ook voor een grote afdruk op bijvoorbeeld een winkelruit, vrachtwagen of bedrijfskleding.

 • Wil je een logo welke alleen voor digitale toepassingen goed gebruikt kan worden, dan krijg je van ons een logo in JPG en PNG formaat. We leveren deze in het formaat van maxinaal 1200px x 1200px.
 • Wil je een logo welke voor zowel digitale als niet digitale toepassingen gebruikt moet worden, dan krijg je van ons een logo in het gewenste bestandsformaat. Hier zijn (in alle redelijkheid) geen restricties aan verbonden. JPG, PNG, EPS, AI, PDF, SVG etc.

Hoe lever ik materiaal aan

Om ons werk zo goed mogelijk voor je te kunnen doen willen we graag zo veel mogelijk weten. RTG is een reclame-marketing bedrijf en weet waar naar gekeken moet worden. We vinden het een eer om jouw logo te mogen maken echter een goede briefing is onmisbaar om het goed voor je te kunnen doen.

Om je een klein beetje op weg te helpen:

Heb je bepaalde kleuren in gedachte, een bepaald lettertype of alleen een afbeelding, wat wil je in ieder geval terug laten komen of wat helemaal niet. Wellicht zijn er symbolen of andere kenmerken die je wel of niet in je logo wilt. Kortom, we willen iets meer weten dan alleen ‘een opdracht’ krijgen en niet goed weten waarvoor… Zullen we?

Geïnteresseerd: Bel of mail ons en we gaan aan de slag!

0345-530303 – info@rtg.nl

RTG ontwerpt ook jouw logo!

Of je nu op zoek bent naar een ontwerpstudio in Utrecht, of een grafisch ontwerper in Tiel: Je wilt een mooi logo hebben: Daar zorgen we voor!

Niet alleen in Utrecht en Tiel, wij verzorgen de opmaak van logos voor bedrijven in heel Midden Nederland.

Omdat je er zeker van wilt zijn dat je een mooi logo krijgt, wil je graag dat daar professioneel naar gekeken wordt. We maken het direct geschikt voor heel veel doeleinden. Een logo voor drukwerk, een logo voor de website of een logo voor op kleding.

RTG reclame is een reclamestudio. We weten precies waar de kwaliteiten liggen zodat jij altijd het logo krijgt wat past bij jou en bij jouw bedrijf. Met het ontwerp kun je zelfs meekijken, zo kun je zien hoe we het doen, maar vooral direct zien wat gebeurt!

RTG reclame verzorgt de opmaak van al logo, dat doen we graag!

Naast het ontwerp van jouw logo kun je bij ons ook terecht voor al het drukwerk.

 

k

Een goed logo ontwerpen

Of een logo goed is of een logo mooi is, dat is een persoonlijke beleving. Een logo maken wat past bij het bedrijf is ons doel.

Door goed te luisteren naar jouw wensen en behoefte zetten wij vakkundig een logo in elkaar wat past bij jou, jouw bedrijf en jouw toepassingen. Zo kun je altijd een een juiste indruk achterlaten.

 

Een origineel logo

We denken als reclamebureau maar ook als mens met je mee. We maken concepten en werken deze uit. We ontwerpen logos voor grote en kleine bedrijven. We maken ze of passen deze aan. Jij als opdrachtgever hoeft hier niets aan te doen. Maar: Jij bepaalt! Je kunt zelfs direct meekijken met de opmaak.

Merkbekendheid

Voor wie maak je je logo? Waar zit je doelgroep? Lokaal, regionaal landelijk, online, offline etc. Diverse factoren die meespelen in de ontwikkeling van jouw logo.

 

Originele ontwerpen

Je hebt ideeën… misschien zelfs een schets, maar het steeds opnieuw sturen van een aangepast logo vind je niet geweldig…

Je kunt gewoon meekijken. Dat kan hier op het kantoor, of gewoon online. Meekijken en direct aanwijzingen geven voor eventuele aanpassingen. Echt supereenvoudig!

i

Een logo voor op drukwerk

Of je nu een logo wilt hebben voor drukwerk, een winkelruit een sticker, autobelettering of bedrijfskleding, we maken het logo direct geschikt voor alle denkbare weergaves. En zo je wilt ook in elk denkbaar formaat. Doordat we ook drukwerkservice leveren, weten we zeker dat het logo daarvoor geschikt is.

Logo in blijvend scherpe kwaliteit

Om er zeker van te zijn dat jouw logo gebruikt kan worden voor praktisch alle gangbare toepassingen krijg je het logo van ons in alle drukformaten. Zo blijft deze onder alle omstandigheden scherp. Of je deze nu 10x of 500x vergroot, alle lijnen blijven haarscherp!

Wij maken logos voor veel bedrijven

Wij verzorgen het ontwerp van het logo voor heel veel bedrijven

Voor een groot aantal organisaties in Nederland hebben wij het logo ontworpen. Jouw logo zorgt voor herkenning!

We ontwerpen een logo voor een groot aantal bedrijven. We maken het logo wat past bij de sfeer en uitstraling van het bedrijf.

Wij verzorgen de opmaak van het logo en kunnen ook jouw drukwerk verzorgen:
Alles kan via één loket.

rtg ontwerp jouw logo

Je bent op zoek naar een ontwerpstudio, opmaakbureau of reclamebureau die jouw logo gaat vormgeven. Dat kan om iets heel eenvoudigs gaan, maar ook om een uitgebreid logo. Het logo wordt voor alle toepassingen geschikt gemaakt.

Persoonlijk contact met grafische vormgever

Er zijn een aantal websites waar je zelf het ontwerp kunt doen van jouw logo. Voor een aantal vooraf vastgestelde tarieven kun je het logo ontwerpen voor de toepassing waarvoor het je wilt gebruiken. Is dit jouw ding: Ga er maar aan staan… Als het je ding niet is of je maakt een logo wat niet geschikt is, wat heb je dan? Je kunt er uren of wellicht dagen mee bezig zijn en toch niet krijgen wat je voor ogen had. Zonde van de tijd, maar ook van het geld. Wij maken het logo direct geschikt voor alle gebruikelijke toepassingen. Zo blijft het altijd haarscherp!

Breng het ontwerp van jouw logo onder bij een professionele grafisch vormgever.

Wij maken jouw logo exact op volgens jouw wensen. Of het nu gaat om een logo voor op jouw visitekaartje, een logo voor jouw website of een logo voor op de muur: we doen het allemaal.

We zijn grafische vormgevers

Wij maken veel logo ontwerpen op voor onze klanten

Om een idee te krijgen van wat RTG Reclame ontwerpt voor haar klanten:

 • Logo ontwerpen
 • Visitekaartjes
 • Stickers (raamstickers, vloerstickers, one way vision)
 • Folders, brochures, flyers
 • Posters, abri’s
 • Kranten, tijdschriften en boekjes
 • Banners, losse bannerdoeken
 • Spandoeken, canvas doeken, tuindoeken, bouwhekdoeken
 • Vlaggen
 • Kleding
 • Bedankkaartjes
 • Lichtbakken, lichtbakplaten
logo-ontwerpen-ontwerpen-logo-logo-maken-voor-drukwerk-logo-voor-website-voorbeelden
ontwerpen-van-logo-het-logo-opmaken
ontwerpen-van-logo-het-logo-opmaken-voorbeelden

Wij willen ook de opmaak van jouw logo verzorgen

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om voor jou het logo te mogen ontwerpen. We doen uiteraard meer dan alleen een logo grafisch vormgeven. Heb je zelf ideeën, dan maken wij voor jouw drukwerk ontwerp helemaal klaar. Je kunt zelfs meekijken (op kantoor of op afstand). Ben je helemaal tevreden, dan kunnen gaan we drukken, net wat je wilt. We doen het graag en het is vaak goedkoper!

RTG reclame heeft klanten die materiaal compleet aanleveren. In dat geval controleren we wel altijd de bestanden, maar hoeft er alleen gedrukt te worden.

De meeste klanten hebben wel ideeën, maar geen compleet materiaal. Voor die klanten verzorgen wij het ontwerp en sturen we de bestanden geheel compleet naar de drukker gaan. (uiteraard pas na akkoord van de klant).

We geven drukwerk advies. Zo krijg je altijd het drukwerk wat past bij de opdracht.

Voor grote en kleine bedrijven verzorgt RTG Reclame de grafische vormgeving voor diverse producten. Van drukwerk tot relatiegeschenken.

Laat jouw website bouwen door een professioneel bedrijf, geef je drukwerk een professionele uitstraling en zorg dat je het drukwerk voor de scherpste prijs kunt bestellen. Geef je relatiegeschenken weg, bedenk dan een passend geschenk bij de actie waar dit aan gekoppeld is.

Wat kunnen we voor je doen?

We kunnen heel veel reclamewerk voor je doen – eigenlijk alles, want alles ligt in het verlengde van elkaar

Wat kunnen we voor je doen?

 • Advertenties maken
 • Advies
 • Bedrukken van vrijwel alle materialen
 • Communicatie verzorgen
 • Drukwerk maken
 • Gevel reclame en belettering
 • Lichtbakken en lichtbak platen
 • Joomla, zowel het toepassen als het geven van een cursus
 • Jouw website optimaliseren voor SEO
 • Logo ontwerpen
 • Online advertenties plaatsen
 • Reclameborden maken
 • Relatiegeschenken
 • Social Media Marketing
 • Stickers verzorgen
 • SEO, zowel toepassen als het geven van een cursus
 • Websites bouwen
 • Websites ontwerpen
 • Werkkleding bedrukken
 • WordPress, zowel het toepassen als het geven van een cursus

Vraag het gerust! We zijn leverancier van alle reclamemiddelen.

 

werkzaamheden-logo-ontwerpen-logo-maken-logo-digitaliseren

Weten wat onze klanten van RTG Reclame zeggen?

Wat onze klanten over rtg reclame zeggen

De opdrachten die Reclamebureau RTG krijgt zijn heel divers. Van het ontwerpen van een logo tot het verzorgen van de volledige opmaak van een krant. Onze klanten laten over RTG Reclamestudio graag het volgende over weten:

Dit zeggen onze klanten over RTG Reclame:

DESKUNDIG STIPT EN DUIDELIJK!
Al meer dan 10 jaar heb ik een prettige samenwerking met Ton Gommans van RTG.

Onze advertenties, folders, reclameborden, raamposters, vlaggen orderbonnen, visitekaartjes en alles wat maar te bedenken is om stralend met je bedrijf tevoorschijn te komen wordt door RTG gerealiseerd voor ons.

Iedereen weet nu waar we zitten

Bovenal heeft RTG ervoor gezorgd dat bijna iedereen weet waar wij zitten: RTG heeft een gigantisch groot doek boven de winkel met onze naam erop gemaakt.

In al die jaren heb ik meerdere reclamebureaus over de vloer gehad maar was en ben nog steeds overtuigd dat zij ons niet meer kunnen bieden dan Ton Gommans. Hij luistert heel goed en komt zelf ook vaak met voorstellen die goed aansluiten bij het concept. Als ondernemer kun je vaak en erg snel van gedachten veranderen en toch word je bij RTG vakkundig en snel geholpen.

Wat mij zeer aanspreekt bij Ton Gommans is, dat hij ook nog eens een hele goede sparringpartner kan zijn voor mij als ondernemer met uitdagingen.

Je bent altijd MEER bij RTG. (hier mee bedoel ik dat je niet zomaar een klant bent). Zo heb ik het ook altijd ervaren!!

Guran Sargin

Directeur, Kubus Wonen Culemborg

Door de persoonlijke aanpak van Ton ben ik heel blij dat hij op mijn pad is gekomen als ondernemer.

Ton heeft de gave, om wensen, om te buigen naar resultaat. Tevens staat hij altijd klaar voor “One of a Kint”, wanneer ik hem nodig heb.
Wanneer ik een vraag heb of zijn hulp nodig heb krijg ik direct advies of oplossing aangereikt.

Er komt altijd een oplossing

Ook wanneer ik problemen heb met outlook kan ik hem te allen tijde bereiken en helpt mij naar de oplossing. Aangezien ik met meerdere opdrachtgevers werk, heb ik nog wel eens zijn expertises nodig om het e.e.a. in te richten op mijn laptop waaronder webmail en outlook.

Wat betreft mijn website, hij draagt ideeën aan en laat ruimte om met eigen ideeën en creatieve oplossingen te komen.

Op die manier vind ik in Ton een passende partner. Wat betreft mijn website, ik zie mij zelf terug hierin en dat is ook precies waar ik naar op zoek was.

Laura Balvers

Directeur, One of a Kint

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van RTG-reclame.
De klantvriendelijke benadering en het meedenken resulteerde tot een chique website.

Precies hoe ik dit voor ogen had!

Er wordt gedaan wat ik wil en ook meegedacht!

Daarnaast kan ik altijd met mijn vragen omtrent de website, reclame en marketing doeleinden bij Ton terecht. Ook worden updates voor op de website snel opgepakt en naar wens verwerkt.

Ben jij opzoek naar een reclame bureau dat met je meedenkt? Dan ben je bij RTG- reclame aan het juiste adres!

Evelien Vroomen

Directeur, Move.be you

Slaapspecialist-Tiel is met RTG in aanraking gekomen door het adverteren in de Regionaal Uitgelicht.

Door deze contacten aan de praat geraakt en wat reclame uitingen uitgeprobeerd te hebben, is er een website voor mij gemaakt waar we heel tevreden over zijn.

Zijn er wijzigingen voor de website worden deze door Ton aangepast.

Ook voor goed advies!

Ook voor advies op het gebied waar moeten we adverteren in welke vorm.
Fijn bedrijf en persoon om zaken mee te doen.

Ron van Grunsven

Directeur, Slaapspecialist Tiel

Ton / RTG Reclame, is een betrokken persoon, zorgt voor een mooie, duidelijke en up to date site.
Hij komt met aanvullingen en ideeën en past altijd snel veranderingen aan op de site.

Ook verzorgt RTG ons reclame materiaal en drukwerk.

De prijs is altijd goed!

Altijd voor een passende prijs en levert spullen met een mooie uitstraling, passend bij ons bedrijf en onze huisstijl. Fijn om iemand te hebben die meedenkt en dan samen voor een mooie oplossing gaan.

Marian Gunther

Directeur, Gunther's FamilyFit

Ton Gommans van RTG verzorgt voor ons alles op het gebied van reclame, drukwerk en websites, dit doet hij inmiddels alweer 9 jaar voor ons en zijn ook zeer tevreden. Ton is een vrolijke meedenkende man die klantgericht te werk gaat.

Goede ideeën

Hij heeft leuke ideeen en komt zo nu en dan langs voor een bak koffie en een leuk praatje en denkt mee in alles waar hij kan. Zijn werk is professioneel en snel. Als we wat bestellen is het vaak dezelfde week in huis. Wij zijn blij met RTG.

Als we sterren konden geven waren het er 5!

Maikel Kruft

Directeur, Autobedrijf Kruft

Neem contact op
met RTG Reclame

We vinden het leuk om voor je aan de slag te gaan. Als jij dat ook vindt, dan kun je onderstaand formulier invullen. We nemen dan contact met je op. Mocht je daar voor open staan, dan spreken we af en onder het genot van lekker kopje koffie kunnen we dan verder praten. 

 

Uiteraard kun je ons ook bellen: 0345530303
of een mail sturen naar info@rtg.nl

Vul hier het formulier in we nemen snel contact met je op.

Drukwerk in de breedste zin

Ben je op zoek naar een bedrijf die alle drukwerk voor je kan regelen, dan zit je goed bij RTG.

RTG verzorgt alle soorten drukwerk van visitekaartjes tot abri's.

Vraag naar de mogelijkheden in informeer naar de scherpste tarieven.

 

Webdesign en webshops

RTG verzorgt websites van begin tot eind. Ook voor de bouw van volledige webwinkels. Vraag naar de mogelijkheden.

Webshops, webdesign, fotobewerking, SEO, geheel compleet.

Vraag naar de mogelijkheden.

Advies van begin tot eind

Wanneer je ideeën hebt is het goed dit van diverse kanten te (laten) belichten.

Door de voordelen en nadelen van een andere kant bekijken kom je vaak op nieuwe inzichten en praktische ideeën die we goed voor je kunnen uitvoeren.

 

Adverteren in de krant

Je wilt een advertentie plaatsen in de krant.

Als je bepaalde ideeën hebt die in de advertentie verwerkt moeten worden.

Wij maken de advertentie voor je op en zorgen dat deze geplaatst wordt. In alle kranten.

 

Social Media Advertising

Je wilt een advertentie plaatsen op Facebook, instagram, LinkedIn en Google.

RTG heeft veel ervaring in het verzorgen van Social Media Campagnes. Informeer naar de mogelijkheden.

Online adverteren vereist een speciale aanpak.