Al jouw drukwerk op één adres bij jou in de buurt

Drukwerk bestellen?

Lees hier hoe gemakkelijk dit gaat en dat het bovendien nog snel gaat ook:

 1. Geef aan wat voor drukwerk je nodig hebt.
 2. Stuur je voorbeeld naar info@rtg.nl
 3. Je voorbeeld wordt vakkundig beoordeeld zodat je daarna van ons kosteloos een sadvies ontvangt over het papier en de mogelijkheden.
 4. Na akkoord maken wij de definitieve versie voor je op waarbij we rekening houden met al jouw wensen.
 5. Heb je kant en klaar materiaal, dan hoeft het alleen maar gedrukt te worden. Daat kan zelfs binnen 24 uur! Stuur de complete PDF naar ons toe en wij verzorgen de rest.

Klik hier voor het formulier

Drukwerk, opgemaakt in Word wordt niet gezien als ‘compleet materiaal’  aangezien een drukpers geen Word gebruikt maar RTG zet het Word-bestand om naar een PDF, zodat deze  verwerkt kan worden. Wanneer je dat wilt, krijg je van ons wel een JPG bestand met de afdruk, zodat je deze eventueel zelf kunt gebruiken voor bijvoorbeeld Social Media.

 • Uiteraard kun je voor alle formaten terecht bij RTG. RTG levert voor superscherpe tarieven drukwerk van standaard formaten tot speciaal gestanst en gesneden drukwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geïnteresseerd: Bel of mail ons en we gaan aan de slag!

0345 – 530303 – info@rtg.nl

 

Je bent op zoek naar een drukker die al jouw drukwerk kan verzorgen, of zoek je een drukker voor die ene specifieke drukwerkopdracht. We doen het graag voor je.

Regel al jouw drukwerk via één loket. Dat is niet alleen gemakkelijk, het is ook nog eens veel goedkoper!

Door het netwerk aan drukkerijen waar wij mee werken brengen we jouw drukwerk onder bij een daarvoor geschikte drukker. Dan merk je direct het voordeel. Hetzelfde drukwerk maar dan stukken goedkoper!

We kijken naar de kwaliteit en de prijs. Deze mix zorgt ervoor dat je jouw drukwerk altijd tegen de scherpste prijs kunt inkopen. Daarbij krijg je ook de beste kwaliteit geleverd. Die garantie krijg je!

Ben je zelf niet zo handig, of heb je vragen over jouw ontwerp, ook dan ben je welkom! Je mag gewoon vragen stellen over jouw ontwerp of drukwerk.

Ben je helemaal niet handig in de opmaak, wij verzorgen ook de complete opmaak van jouw drukwerk, uiteraard ontvang je dan eerst een drukproef. Pas als het voorstel 100% in orde is wordt er gedrukt.

 

Drukken bij de drukkerij in de buurt 

Zoek je een drukker in de buurt die snel jouw drukwerk kan leveren, neem dan contact met ons op. Al jouw drukwerk via één loket. Dat is niet alleen veel gemakkelijker, het ook veel goedkoper. Ook als je je drukwerk met spoed nodig hebt.

Je kunt jouw ‘drukwerkvraag’ direct stellen via Whatsapp. Klik op de button onderin dit scherm en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

 • Visitekaartjes – afspraken kaartjes
 • Flyers – brochures – folders
 • Briefpapier – volgpapier
 • Posters – abri’s
 • Werkkleding
 • Lichtbakplaten
 • Relatiegeschenken
 • Foliedruk – pregen – reliëfdruk
 • Kranten – tijdschriften – folders

Voor alles geldt: De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

Kleding bedrukken Culemborg - Kleding bedrukken Leerdam - Kleding bedrukken Tiel - Kleding bedrukken Nieuwegein

RTG levert al jouw drukwerk

Of je nu op zoek bent naar een drukkerij in Utrecht, of een drukkerij in Tiel: Je wilt mooi drukwerk hebben: Daar zorgen we voor! Niet alleen in Utrecht en Tiel, wij leveren drukwerk in heel Midden Nederland. Ook als het om spoed gaat.

Omdat je er zeker van wilt zijn dat je goed drukwerk krijgt, wil je graag dat daar professioneel naar gekeken wordt. Liefst wil je alles op één adres laten drukken.

Oké… RTG reclame is geen drukkerij, maar we weten precies waar de kwaliteiten liggen zodat jij altijd het mooiste drukwerk krijgt voor de beste prijs!

RTG reclame verzorgt al jouw drukwerk, dat doen we graag! Naast de levering van drukwerk kun je bij ons ook terecht voor de volledige opmaak.

 

k

Ontwerp maken

Je hebt een idee. Een wens of een opdracht die uitgevoerd moet worden. Omdat je op zoek bent naar een ontwerper die jou hierbij kan helpen ben je op deze site. Laat ons weten wat je verwacht en we kunnen je direct vertellen of wij dat voor je kunnen doen.

Originele ideeën

We denken als reclamebureau maar ook als mens met je mee. We maken concepten en werken deze uit. We verzorgen advertenties en plaatsen deze. We ontwerpen campagnes en voeren deze uit. Jij als opdrachtgever hoeft hier niets aan te doen. Maar: Jij bepaalt!

Merkbekendheid

Met jouw campagne en het beschikbare budget wil je een zo groot mogelijk publiek bereiken op een zo efficiënt mogelijke manier. We maken een voorstel voor de in te zetten media die past bij het budget en die past bij jouw bedrijf.

 

Originele ontwerpen

Wij maken jouw drukwerk op. Aan de hand van jouw gegevens en materialen maken we het drukwerk op, zodat dit op een mooie en strakke manier gedrukt wordt. We zorgen ervoor dat het aan alle eisen voldoet.

i

Grote en kleine oplages

Of je nu één afdruk wilt hebben of dat je een drukwerk nodig hebt in grote oplages, het maakt voor ons niets uit. Of het nu gaat om een poster, een abri, een A3 of een boekje, we drukken in alle oplages.

Fotowerk en Drukwerk

Om er zeker van te zijn dat jouw drukwerk mooi wordt controleren we het fotomateriaal op de kwaliteit. Is de kwaliteit te laag, dan vragen we jou om ander materiaal. Uiteraard kun je ook putten uit ons stockmateriaal.

Wij drukken voor veel bedrijven de reclamefolders

Wij drukken voor heel veel bedrijven de reclamefolders

Voor een groot aantal organisaties in Nederland verzorgt RTG het drukwerk en het reclamedrukwerk.

We brengen al ons drukwerk onder bij gerenommeerde drukkerijen. Voor al het drukwerk geldt dat we mooi en goed drukwerk leveren voor een scherpe prijs. We weten met welke persen er gewerkt wordt en waar het aantrekkelijker is het drukwerk onder te brengen. Dit kan al vaak tientallen procenten schelen op de inkoopprijs van jouw drukwerk.

Hoewel we niet ‘de goedkoopste drukker’ willen zijn, blijkt dat we bijna altijd tegen het laagste tarief het drukwerk leveren. En het mooie voor jou is: Alles kan via één loket.

 

rtg levert al jouw drukwerk

Je bent op zoek naar een drukkerij in de buurt. RTG is geen drukkerij maar zorgt er wel voor dat jouw drukwerk bij de juiste drukker wordt neergelegd, waarbij de kwaliteit altijd hoog is en waarbij er met zorg gedrukt wordt.

Zijn ‘de internetdrukkerijen’ dan niet net zo goed?

Waar leg je de lat? RTG Reclame is van mening dat voor al het drukwerk geldt dat het jouw visitekaartje is. Dat moet er netjes uitzien. Of het nu ook echt gaat om een simpel visitekaartje of juist om een folder, een brochure of poster, het is de representatie van jouw bedrijf, product of dienst. Dat moet er gelikt uitzien.

Wij zorgen voor mooi drukwerk en vaak tegen de laagste prijs!

Je krijgt gratis advies en zo nodig gratis bestandscontrole als je zelf bestanden aanlevert. Wij staan garant voor de kwaliteit van het geleverd drukwerk.

Daarbij wordt (als je zelf het ontwerp aanlevert) nauwkeurig gekeken naar het aangeleverd materiaal.

 

We verzorgen het drukwerk

Wij verzorgen heel veel drukwerk voor onze klanten

Om een idee te krijgen van wat RTG Reclame drukt voor al haar klanten

 • Visitekaartjes
 • Stickers (raamstickers, vloerstickers, one way vision)
 • Folders, brochures, flyers
 • Posters, abri’s
 • Kranten, tijdschriften en boekjes
 • Banners, losse bannerdoeken
 • Spandoeken, canvas doeken, tuindoeken, bouwhekdoeken
 • Vlaggen
 • Kleding
 • Lichtbakken, lichtbakplaten

Wij willen ook jouw drukwerk verzorgen

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om voor jou het drukwerk te verzorgen. We doen uiteraard meer dan alleen drukwerk leveren. Heb je zelf geen (goed) ontwerp, dan maken wij voor jou het drukwerk ontwerp helemaal klaar. Ben je helemaal tevreden, dan gaan we drukken. We doen het graag.

RTG reclame heeft klanten die materiaal compleet aanleveren. In dat geval controleren we wel altijd de bestanden, maar hoeft er alleen gedrukt te worden.

De meeste klanten hebben wel ideeën, maar geen compleet materiaal. Voor die klanten maken wij het ontwerp en zorgen we ervoor dat de bestanden geheel compleet naar de drukker gaan. (uiteraard pas na akkoord van de klant).

We geven drukwerk advies. Zo krijg je altijd het drukwerk wat past bij de opdracht.

Voor grote en kleine bedrijven maakt RTG Reclame diverse producten. Van drukwerk tot relatiegeschenken.

Laat jouw website bouwen door een professioneel bedrijf, geef je drukwerk een professionele uitstraling en zorg dat je het drukwerk voor de scherpste prijs kunt bestellen. Geef je relatiegeschenken weg, bedenk dan een passend geschenk bij de actie waar dit aan gekoppeld is.

Wat kunnen we voor je doen?

We kunnen heel veel reclamewerk voor je doen – eigenlijk alles, want alles ligt in het verlengde van elkaar

Wat kunnen we voor je doen?

 • Advertenties maken
 • Advies
 • Bedrukken van vrijwel alle materialen
 • Communicatie verzorgen
 • Drukwerk maken
 • Gevel reclame en belettering
 • Lichtbakken en lichtbak platen
 • Joomla, zowel het toepassen als het geven van een cursus
 • Jouw website optimaliseren voor SEO
 • Logo ontwerpen
 • Online advertenties plaatsen
 • Reclameborden maken
 • Relatiegeschenken
 • Social Media Marketing
 • Stickers verzorgen
 • SEO, zowel toepassen als het geven van een cursus
 • Websites bouwen
 • Websites ontwerpen
 • Werkkleding bedrukken
 • WordPress, zowel het toepassen als het geven van een cursus

Vraag het gerust! We zijn leverancier van alle reclamemiddelen.

 

Weten wat onze klanten van RTG Reclame zeggen?

Wat onze klanten over rtg reclame zeggen

De opdrachten die Reclamebureau RTG krijgt zijn heel divers. Van het ontwerpen van een logo tot het verzorgen van de volledige opmaak van een krant. Onze klanten laten over RTG Reclamestudio graag het volgende over weten:

Dit zeggen onze klanten over RTG Reclame:

DESKUNDIG STIPT EN DUIDELIJK!
Al meer dan 10 jaar heb ik een prettige samenwerking met Ton Gommans van RTG.

Onze advertenties, folders, reclameborden, raamposters, vlaggen orderbonnen, visitekaartjes en alles wat maar te bedenken is om stralend met je bedrijf tevoorschijn te komen wordt door RTG gerealiseerd voor ons.

Iedereen weet nu waar we zitten

Bovenal heeft RTG ervoor gezorgd dat bijna iedereen weet waar wij zitten: RTG heeft een gigantisch groot doek boven de winkel met onze naam erop gemaakt.

In al die jaren heb ik meerdere reclamebureaus over de vloer gehad maar was en ben nog steeds overtuigd dat zij ons niet meer kunnen bieden dan Ton Gommans. Hij luistert heel goed en komt zelf ook vaak met voorstellen die goed aansluiten bij het concept. Als ondernemer kun je vaak en erg snel van gedachten veranderen en toch word je bij RTG vakkundig en snel geholpen.

Wat mij zeer aanspreekt bij Ton Gommans is, dat hij ook nog eens een hele goede sparringpartner kan zijn voor mij als ondernemer met uitdagingen.

Je bent altijd MEER bij RTG. (hier mee bedoel ik dat je niet zomaar een klant bent). Zo heb ik het ook altijd ervaren!!

Guran Sargin

Directeur, Kubus Wonen Culemborg

Door de persoonlijke aanpak van Ton ben ik heel blij dat hij op mijn pad is gekomen als ondernemer.

Ton heeft de gave, om wensen, om te buigen naar resultaat. Tevens staat hij altijd klaar voor “One of a Kint”, wanneer ik hem nodig heb.
Wanneer ik een vraag heb of zijn hulp nodig heb krijg ik direct advies of oplossing aangereikt.

Er komt altijd een oplossing

Ook wanneer ik problemen heb met outlook kan ik hem te allen tijde bereiken en helpt mij naar de oplossing. Aangezien ik met meerdere opdrachtgevers werk, heb ik nog wel eens zijn expertises nodig om het e.e.a. in te richten op mijn laptop waaronder webmail en outlook.

Wat betreft mijn website, hij draagt ideeën aan en laat ruimte om met eigen ideeën en creatieve oplossingen te komen.

Op die manier vind ik in Ton een passende partner. Wat betreft mijn website, ik zie mij zelf terug hierin en dat is ook precies waar ik naar op zoek was.

Laura Balvers

Directeur, One of a Kint

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van RTG-reclame.
De klantvriendelijke benadering en het meedenken resulteerde tot een chique website.

Precies hoe ik dit voor ogen had!

Er wordt gedaan wat ik wil en ook meegedacht!

Daarnaast kan ik altijd met mijn vragen omtrent de website, reclame en marketing doeleinden bij Ton terecht. Ook worden updates voor op de website snel opgepakt en naar wens verwerkt.

Ben jij opzoek naar een reclame bureau dat met je meedenkt? Dan ben je bij RTG- reclame aan het juiste adres!

Evelien Vroomen

Directeur, Move.be you

Slaapspecialist-Tiel is met RTG in aanraking gekomen door het adverteren in de Regionaal Uitgelicht.

Door deze contacten aan de praat geraakt en wat reclame uitingen uitgeprobeerd te hebben, is er een website voor mij gemaakt waar we heel tevreden over zijn.

Zijn er wijzigingen voor de website worden deze door Ton aangepast.

Ook voor goed advies!

Ook voor advies op het gebied waar moeten we adverteren in welke vorm.
Fijn bedrijf en persoon om zaken mee te doen.

Ron van Grunsven

Directeur, Slaapspecialist Tiel

Ton / RTG Reclame, is een betrokken persoon, zorgt voor een mooie, duidelijke en up to date site.
Hij komt met aanvullingen en ideeën en past altijd snel veranderingen aan op de site.

Ook verzorgt RTG ons reclame materiaal en drukwerk.

De prijs is altijd goed!

Altijd voor een passende prijs en levert spullen met een mooie uitstraling, passend bij ons bedrijf en onze huisstijl. Fijn om iemand te hebben die meedenkt en dan samen voor een mooie oplossing gaan.

Marian Gunther

Directeur, Gunther's FamilyFit

Ton Gommans van RTG verzorgt voor ons alles op het gebied van reclame, drukwerk en websites, dit doet hij inmiddels alweer 9 jaar voor ons en zijn ook zeer tevreden. Ton is een vrolijke meedenkende man die klantgericht te werk gaat.

Goede ideeën

Hij heeft leuke ideeen en komt zo nu en dan langs voor een bak koffie en een leuk praatje en denkt mee in alles waar hij kan. Zijn werk is professioneel en snel. Als we wat bestellen is het vaak dezelfde week in huis. Wij zijn blij met RTG.

Als we sterren konden geven waren het er 5!

Maikel Kruft

Directeur, Autobedrijf Kruft

Neem contact op
met RTG Reclame

We vinden het leuk om voor je aan de slag te gaan. Als jij dat ook vindt, dan kun je onderstaand formulier invullen. We nemen dan contact met je op. Mocht je daar voor open staan, dan spreken we af en onder het genot van lekker kopje koffie kunnen we dan verder praten. 

 

Uiteraard kun je ons ook bellen: 0345530303
of een mail sturen naar info@rtg.nl

Contactgegevens (drukwerk)

2 + 11 =

Drukwerk in de breedste zin

Ben je op zoek naar een bedrijf die alle drukwerk voor je kan regelen, dan zit je goed bij RTG.

RTG verzorgt alle soorten drukwerk van visitekaartjes tot abri's.

Vraag naar de mogelijkheden in informeer naar de scherpste tarieven.

 

Webdesign en webshops

RTG verzorgt websites van begin tot eind. Ook voor de bouw van volledige webwinkels. Vraag naar de mogelijkheden.

Webshops, webdesign, fotobewerking, SEO, geheel compleet.

Vraag naar de mogelijkheden.

Advies van begin tot eind

Wanneer je ideeën hebt is het goed dit van diverse kanten te (laten) belichten.

Door de voordelen en nadelen van een andere kant bekijken kom je vaak op nieuwe inzichten en praktische ideeën die we goed voor je kunnen uitvoeren.

 

Adverteren in de krant

Je wilt een advertentie plaatsen in de krant.

Als je bepaalde ideeën hebt die in de advertentie verwerkt moeten worden.

Wij maken de advertentie voor je op en zorgen dat deze geplaatst wordt. In alle kranten.

 

Social Media Advertising

Je wilt een advertentie plaatsen op Facebook, instagram, LinkedIn en Google.

RTG heeft veel ervaring in het verzorgen van Social Media Campagnes. Informeer naar de mogelijkheden.

Online adverteren vereist een speciale aanpak.