Advertentie plaatsen Culemborg – in Regionaal Uitgelicht

Adverteren in Regionaal Uitgelicht

Je plaatst via RTG Reclame eenvoudig een advertentie in Regionaal Uitgelicht editie Culemborg. Behalve in Culemborg wordt Regionaal Uitgelicht editie Culemborg ook verspreid in Asch, Beusichem, Buren, Culemborg, Erichem, Everdingen, Zijderveld, Zoelmond.

De opmaak van de advertentie is geheel gratis

Het is aantrekkelijk wanneer je in diverse edities adverteert van deze uitgever, hierbij wordt de totaalprijs een het aantal titels die gecombineerd kunnen worden lager. Dit komt doordat er voor verschillende titels combinatieprijzen zijn gemaakt. Deze titels vallen vaak in aangrenzende gebieden. Zodoende kun je voor een relatief laag bedrag een groot bereik creëeren.

Bedenk overigens eerst “Hoe vaak je wilt adverteren”.

RTG Reclame maakt de advertentie voor je op en plaats deze nadat je volledig akkoord op de advertentie hebt gegeven.

Advertentie plaatsen Culemborg – in Regionaal Uitgelicht

Adverteren in Regionaal Uitgelicht

Vraag alle informatie op over een advertentie in Regionaal Uitgelicht. Het bereik van editie Culemborg is iets groter dan alleen Culemborg.

De krant wordt verspreid in Everdingen, Zijderveld, Culemborg, Beusischem, Zoelmond, Buren en Erichem.

 

  • Adverteren in de krant
  • Adverteren in een dagblad
  • Adverteren op de radio
  • Adverteren op televisie
  • Aderteren op Youtube
  • Adverteren bij Google
  • Adverteren op Facebook
  • Adverteren op Instagram
  • Adverteren op LinkedIn
  • Advereren in bushokjes

Voor alles geldt: Wij zorgen ervoor dat de advertentie geplaatst wordt!

Wij verzorgen voor een groot aantal bedrijven de advertenties in Culemborg

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar alle tarieven, afspraken maken, verhalen aanhoren en uiteindelijk nog steeds niet weten wat je moet doen.

Je kunt ook de opdracht aan RTG geven. Wij komen met een kant en klaar overzicht. We werken volledig onafhankelijk. We hebben geen voorkeur voor een krant, blad of zender. We geven een onafhankelijk advies. We kijken naar jouw doelgroep en geven daar een advies voor af.

 

Wij willen ook jouw advertentie verzorgen in Culemborg

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om voor jou de advertenties te verzorgen. Gaat het om print, dan maken we deze helemaal zelf voor je op. Dat doen we ook met advertenties die alleen uit afbeeldingen bestaan. Voor de radiocommercials en tvcommercials maken we gebruik van gerenommeerde productiemaatschappijen.

RTG reclame heeft klanten die materiaal compleet aanleveren. In dat geval controleren we wel altijd de bestanden, maar hoeft er alleen gedrukt te worden.

De meeste klanten hebben wel ideeën, maar geen compleet materiaal. Voor die klanten maken wij het ontwerp en zorgen we ervoor dat de bestanden geheel compleet naar de drukker gaan. (uiteraard pas na akkoord van de klant).

We geven drukwerk advies. Zo krijg je altijd het drukwerk wat past bij de opdracht.

Neem contact op
met RTG Reclame

We vinden het leuk om voor je aan de slag te gaan. Als jij dat ook vindt, dan kun je onderstaand formulier invullen. We nemen dan contact met je op. Mocht je daar voor open staan, dan spreken we af en onder het genot van lekker kopje koffie kunnen we dan verder praten.

 

Uiteraard kun je ons bellen: 0345530303

of stuur een mail naar info@rtg.nl

Contactgegevens (Reclame in Regionaal Uitgelicht)

Media