Adverteren op SRC Radio in Midden Nederland

Adverteren op SRC Radio

Je kunt via RTG Reclame eenvoudig adverteren op SRC radio welke goed te beluisteren is in een groot gebiede rondom Culemborg. SRC is een streekomroep welke uitzend een groot gebied.

SRC bereikt een groot deel van de regio, met deze lokale zender.
Vraag naar de mogelijkheden voor een advertentiecampagne op SRC Radio.

SRC Radio is een streekradio-omroep. Naast deze radiozender zijn er in dit gebied meerdere mogelijkheden waarin/waarop geadverteerd kan worden.

De tarieven op deze pagina worden ter indicatie gegeven maar kunnen ook afwijken in de positieve zin. Wanneer er sprake is bepaalde acties kan een advertentie plaatsen op dit radiostation zomaar een stuk voordeliger zijn.

Informeer bij RTG Reclame altijd naar de goedkoopste tarieven.

 

  • Adverteren in de krant
  • Adverteren in een dagblad
  • Adverteren op de radio
  • Adverteren op televisie
  • Aderteren op Youtube
  • Adverteren bij Google
  • Adverteren op Facebook
  • Adverteren op Instagram
  • Adverteren op LinkedIn
  • Advereren in bushokjes

Voor alles geldt: Wij zorgen ervoor dat de advertentie geplaatst wordt!

Wij verzorgen voor een groot aantal bedrijven de advertenties in Culemborg

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar alle tarieven, afspraken maken, verhalen aanhoren en uiteindelijk nog steeds niet weten wat je moet doen.

Je kunt ook de opdracht aan RTG geven. Wij komen met een kant en klaar overzicht. We werken volledig onafhankelijk. We hebben geen voorkeur voor een krant, blad of zender. We geven een onafhankelijk advies. We kijken naar jouw doelgroep en geven daar een advies voor af.

 

Wij willen ook jouw advertentie verzorgen in Culemborg

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om voor jou de advertenties te verzorgen. Gaat het om print, dan maken we deze helemaal zelf voor je op. Dat doen we ook met advertenties die alleen uit afbeeldingen bestaan. Voor de radiocommercials en tvcommercials maken we gebruik van gerenommeerde productiemaatschappijen.

RTG reclame heeft klanten die materiaal compleet aanleveren. In dat geval controleren we wel altijd de bestanden, maar hoeft er alleen gedrukt te worden.

De meeste klanten hebben wel ideeën, maar geen compleet materiaal. Voor die klanten maken wij het ontwerp en zorgen we ervoor dat de bestanden geheel compleet naar de drukker gaan. (uiteraard pas na akkoord van de klant).

We geven drukwerk advies. Zo krijg je altijd het drukwerk wat past bij de opdracht.

Neem contact op
met RTG Reclame

We vinden het leuk om voor je aan de slag te gaan. Als jij dat ook vindt, dan kun je onderstaand formulier invullen. We nemen dan contact met je op. Mocht je daar voor open staan, dan spreken we af en onder het genot van lekker kopje koffie kunnen we dan verder praten.

Uiteraard kun je ons bellen op 0345530303

of stuur een mail naar info@rtg.nl

Contactgegevens (Reclame in Culemborg)

Media