Adverteer in Het Konktakt

Advertentie plaatsen Leerdam – in Het Kontakt Leerdam  vijfheerenlanden adverteren

Adverteren in Het Kontakt Leerdam

Adverteren in Het Kontakt Leerdam; Je kunt via RTG Reclame eenvoudig adverteren in Het Kontakt Leerdam, voor Leerdam en de regio.

Behalve in Leerdam wordt Het Kontakt Leerdam ook verspreid in Enspijk, Gellicum, Haaften, Hellouw, Herwijnen, Heukelum, Kedichem, Leerdam, Oosterwijk, Rhenoy, Rumpt, Schoonrewoerd, Spijk, Tuil, Vuren en Waardenburg.

De totale oplage van het Kontakt Leerdam is 20.200 exemplaren

Neem voor het scherpste tarief altijd even contact met ons op!

De opmaak van de advertentie in Het Kontakt Leerdam is geheel gratis.

Het Kontakt Leerdam is een weekblad.

Naast deze krant zijn er in dit gebied meerdere kranten waarin geadverteerd kan worden. Informeer bij RTG Reclame altijd naar het scherpste tarief. De tarieven op deze pagina worden ter indicatie gegeven maar kunnen ook afwijken in de positieve zin. Wanneer er sprake is bepaalde acties kan een advertentie plaatsen in deze krant zomaar een stuk voordeliger zijn.

Het Kontakt is een titel van Kontakt Media Partners

Het is aantrekkelijk wanneer je in diverse titels adverteert van deze uitgever, hierbij wordt de totaalprijs een het aantal titels die gecombineerd kunnen worden lager. Dit komt doordat er voor verschillende titels combinatieprijzen zijn gemaakt. Deze titels vallen vaak in aangrenzende gebieden. Zodoende kun je voor een relatief laag bedrag een groot bereik creeëren.

Bedenk overigens eerst “Hoe vaak je wilt adverteren”.

RTG Reclame maakt de advertentie voor je op en plaats deze nadat je volledig akkoord op de advertentie hebt gegeven.

Zet jouw advertentie in de Culemborgse Courant

Je kunt in dit geval kiezen tussen adverteren in alleen in Culemborg of voor de gehele oplage van de Zakengids.

  • Adverteren in de krant
  • Adverteren in een dagblad
  • Adverteren op de radio
  • Adverteren op televisie
  • Aderteren op Youtube
  • Adverteren bij Google
  • Adverteren op Facebook
  • Adverteren op Instagram
  • Adverteren op LinkedIn
  • Advereren in bushokjes

Voor alles geldt: Wij zorgen ervoor dat de advertentie geplaatst wordt!

Wij verzorgen voor een groot aantal bedrijven de advertenties in LEERDAM

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar alle tarieven, afspraken maken, verhalen aanhoren en uiteindelijk nog steeds niet weten wat je moet doen.

Je kunt ook de opdracht aan RTG geven. Wij komen met een kant en klaar overzicht. We werken volledig onafhankelijk. We hebben geen voorkeur voor een krant, blad of zender. We geven een onafhankelijk advies. We kijken naar jouw doelgroep en geven daar een advies voor af.

 

Wij willen ook jouw advertentie verzorgen in LEERDAM

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om voor jou de advertenties te verzorgen. Gaat het om print, dan maken we deze helemaal zelf voor je op. Dat doen we ook met advertenties die alleen uit afbeeldingen bestaan. Voor de radiocommercials en tvcommercials maken we gebruik van gerenommeerde productiemaatschappijen.

RTG reclame heeft klanten die materiaal compleet aanleveren. In dat geval controleren we wel altijd de bestanden, maar hoeft er alleen gedrukt te worden.

De meeste klanten hebben wel ideeën, maar geen compleet materiaal. Voor die klanten maken wij het ontwerp en zorgen we ervoor dat de bestanden geheel compleet naar de drukker gaan. (uiteraard pas na akkoord van de klant).

We geven drukwerk advies. Zo krijg je altijd het drukwerk wat past bij de opdracht.

Neem contact op
met RTG Reclame

We vinden het leuk om voor je aan de slag te gaan. Als jij dat ook vindt, dan kun je onderstaand formulier invullen. We nemen dan contact met je op. Mocht je daar voor open staan, dan spreken we af en onder het genot van lekker kopje koffie kunnen we dan verder praten. 

Contactgegevens (Reclame in Leerdam)

Media