Beloon je website met een goede online advertentie

Een online advertentie kun je op diverse manieren plaatsen

Hier laten we je weten wat online adverteren kost, welke online kanalen er ingezet kunnen worden en wat de betekenis is van online adverteren. Je kunt een advertentie plaatsen op een gigantisch aantal web platforms, via Google ads en ontdekken wat de kosten zijn voor adverteren op social media.

De mogelijkheden voor het plaatsen van een online advertentie:

Via RTG Reclame adverteer je op alle online-kanalen. Net wat je wilt. Elke vorm van adverteren is mogelijk. 

Maak jouw online campagne succesvol door zoveel mogelijk mediadragers in te zetten op hetzelfde moment!

 

Ga je online adverteren, zet deze advertentie dan ook op de (lokale) radio en TV en op social media. Zet dezelfde uiting natuurlijk op jouw website maar ook in geprinte media zoals de krant. Kun je posters plakken, ook doen! Pak eventueel meerdere lokale kranten en ondersteun de actie met een flyer. Succes is zeker!

Schakel zoveel mogelijk kanalen in voor succesvol adverteren.

 • Ga adverteren in de krant
 • Zet een advertentie in een dagblad
 • Zorg dat de advertentie op de radio te horen is
 • Plaats je advertentie op televisie
 • Adverteer op Youtube
 • Zorg voor een goede Google campagne
 • Vergeet Facebook niet in de campagne mee te nemen
 • Adverteer op Instagram
 • Zorg voor een campagne op LinkedIn
 • Presenteer je bedrijf met Abri’s in bushokjes

Regel het via één loket: RTG Reclame

Google Zoekwoorden en Google Display campagne

Google Adwords is een manier van adverteren, waarbij je de bezoeker van Google informatie over jouw bedrijf voorschotelt op basis van een zoekopdracht. Hier staat dan het woordje “advertentie” voor.

Google Zoekwoorden

Zoekresultaten worden getoond, voorafgegaan door de term ‘ADVERTENTIE’. Meestal sta je dan ergens tussen de eerste vijf zoekresultaten bovenaan of onderaan een pagina. Klikt de bezoeker op jouw zoekresultaat, dan wordt hiervoor een X bedrag bij de adverteerder in rekening gebracht. Dat wordt allemaal van te voren vastgelegd.

Dit staat los van ‘organisch zoeken’. Bij organisch zoeken komen zoekresultaten naar boven aan de hand ‘wat Google vindt’ en ‘wat Google ervan vindt’…Een en ander hangt af van een goede SEO op jouw website.

Bij Google Adwords kun je zelf zoekwoorden ingeven waarop je jouw URL voor voren wilt laten komen of je laat Google jouw site scannen. In dat geval worden de meest relevante zoektermen in de zoekvelden geplaatst.

Google Display advertenties.

Google kent jou… bijna beter dan je eigen partner… Google weet wat je zoekt, weet je interesses zijn, hoe oud je bent, je geslacht, je opleiding, je alles… Daarvan heeft Google een goed beeld. Daarom kan een Google Display advertentie veel doen.

Want: Als jouw product niet gezocht wordt, dan bied je dat toch gewoon aan!

Google adwords reclame campagne
Google adwords reclame campagne

Online marketing

Online adverteren is adverteren op bijvoorbeeld Facebook, Instagram maar ook op platforms zoals AD.NL of NU.NL

Alle deze sites werken op basis van Cookies. Je kent het vast wel, zoek je op het web naar een nieuwe auto… word je de eerste paar dagen alleen maar geconfronteerd met advertenties over nieuwe auto’s. Door een ‘pixel’ te plaatsen op jouw website kun je bezoekers nog regelmatig even herinneren aan het bezoek aan jouw website.

En datzelfde met sites die je bezoekt. Heb je gekeken op de site van BOL.COM, dan word je nog een paar dagen achtervolgd door BOL.COM met advertenties over het product waarin je geïnteresseerd was.

Het is nu mogelijk om ZELF met jouw bedrijf online te gaan adverteren. Dat hoeft niet meteen NEDERLAND BREED, maar kan gewoon lokaal, of in een paar plaatsen. Je kunt helemaal zelf aangeven tot welk gebied jij de advertentie zichtbaar wilt maken.

Het is een systeem, waarbij je helemaal zelf kunt zien wat er met jouw advertentie gebeurd. Online adverteren op deze grote platforms kan al vanaf € 10,- per dag! (minimaal 10 dagen). Een duidelijk en transparant systeem laat je zien wat er met jouw advertentie gebeurt. Of jij of wij kunnen de campagne bijsturen.

De advertentie wordt in principe getoond op de best bezochte websites. Dat kan vandaag op linda.nl en morgen op nu.nl. Het kan ook zijn dat je een echte doelgroep hebt, dan wordt de advertentie getoond op de sites die afgestemd zijn op jouw doelgroep.

We maken een banner (bewegend of niet) voor een scherpe prijs.

Via RTG is het heel gemakkelijk om een online advertentie te plaatsen in De Telegraaf, Startpagina.nl, AD, Marktplaats, RTV Noord, Gaspedaal, Linda.nl, Het Parool, De Volkskrant, Trouw, NRC, FD, Spotify, 9292, ANWB, BVA, Cosmopolitan, ED, TVGids, Smulweb, RTLXL, TV-Oost, Spelen.nl, RTV Drenthe, Omroep Brabant, Friesland Nieuws, Omroep Zeeland, Spelletjes.nl, NU.nl, Huizenzoeker, Ebay, Zoover, Dagjeweg.nl, Autoscout24 en vele andere bekende websites.

JE KUNT AL ONLINE ADVERTEREN VANAF € 10,- PER DAG!
Al vanaf € 150,= (15 dagen € 10,= per dag) adverteer jij gericht online. Wij maken een professionele bannerset (9 tot 11 banners in HTML5) voor € 169,= exclusief voor RTG klanten!

Je krijgt daarbij een persoonlijke dashbord inlog met duidelijke RealTime statistieken. Geheel transparant! Zo zie je precies wat er gebeurd en kun je alles zelf controleren.

LOKAAL online adverteren op de grote platforms is hiermee ook voor jouw bereikbaar geworden! Dat maakt online adverteren extra aantrekkelijk!

Online Adverteren of AD.NL - NU.NL of TELEGRAAF.NL en andere grote platforms

Social Media Advertising

Wil je effectiever adverteren op Social Media zoals Facebook of Instagram dan gaat dat op basis van een soort Cookies. In vakterm, op basis van ‘pixel’.

Pixel moet geplaatst worden als code op jouw website. (Bij de track en Trace-gegevens, deze kun je vaak terugvinden bij het Profiel van jouw thema op jouw website).

Pixel houdt bij wat er gebeurd. Een soort Google Analytics.
Stel: Je plaatst een advertentie op Facebook. Wordt daarop geklikt, dan volgt Facebook precies er gebeurd.
Hoe lang blijft de bezoeker op de bewuste site, gaat deze naar een bewust onderwerp of speciale pagina, bekijkt deze je foto’s of filmpjes etc. etc.

Deze pixel doet meer: Heb je een dergelijke site bezocht, dan is het niet verwonderlijk dat je op facebook en instagram advertenties voorbij ziet komen van die ene site die je bezocht hebt.

Een ingenieus systeem meet op basis van een aantal algoritmes voor welke doelgroep de advertentie het meest interessant is. Je kunt ook je eigen doelgroep definiëren, maar de meting van Facebook klopt feitelijk naadloos. Hier kun je echt je voordeel mee doen.

Het is bijna ‘eng’…
Aan de hand van het gebruikersprofiel, GPS-gegevens (waarbij ook gekeken wordt of de gebruiker meer in bepaalde winkels komt), de mensen met wie de gebruiker omgaat, de updates en reacties op andere advertenties weten Social Media eng veel over de gebruiker.

Hoe eng ook, je kunt er met je bedrijf veel voordeel uit halen.

Social Media Marketing - adverteren op Facebook of adverteren op Instagram

Jouw advertentie op alle bekende websites!

Wij plaatsen jouw advertentie op bekende websites zoals De Telegraaf, Autotrader, NU.Nl en meer grote sites!

Je hebt een advertentie die je graag zou willen plaatsen op bijvoorbeeld NU.NL,  AD.NL of TELEGRAAF.NL maar dan alleen in de buurt.

In de buurt adverteren is aantrekkelijk!

In de buurt adverteren kan in De Telegraaf, Startpagina.nl, AD, Marktplaats, RTV Noord, Gaspedaal, Linda.nl, Het Parool, De Volkskrant, Trouw, NRC, FD, Spotify, 9292, ANWB, BVA, Cosmopolitan, ED, TVGids, Smulweb, RTLXL, TV-Oost, Spelen.nl, RTV Drenthe, Omroep Brabant, Friesland Nieuws, Omroep Zeeland, Spelletjes.nl, NU.nl, Huizenzoeker, Ebay, Zoover, Dagjeweg.nl, Autoscout24 en vele andere bekende websites.

 

 

k

Een online-advertentie maken

Je hebt een idee. Een wens of een opdracht die uitgevoerd moet worden. Omdat je op zoek bent naar een goede concept bedenker die jou hierbij kan helpen ben je op deze site. We denken mee in een advertentie campagne en kunnen het hele traject voor je in kaart brengen.

Originele ideeën

We denken als reclamebureau maar ook als mens met je mee. We maken concepten en werken deze uit. We verzorgen advertenties en plaatsen deze. We ontwerpen campagnes en voeren deze uit. Jij als opdrachtgever hoeft hier niets aan te doen. Maar: Jij bepaalt!

Merkbekendheid

Met jouw campagne en het beschikbare budget wil je een zo groot mogelijk publiek bereiken op een zo efficiënt mogelijke manier. We maken een voorstel voor de in te zetten media die past bij het budget en die past bij jouw bedrijf.

 

Originele ontwerpen

Wij maken jouw drukwerk op. Aan de hand van jouw gegevens en materialen maken we het drukwerk op, zodat dit op een mooie en strakke manier gedrukt wordt. We zorgen ervoor dat het aan alle eisen voldoet.

i

Op alle bekende nieuwssites

Wij plaatsen jouw advertentie in het gebied waar jij wilt op de sites van De Telegraaf, Startpagina.nl, AD, Marktplaats, RTV Noord, Gaspedaal, Linda.nl, Het Parool, De Volkskrant, Trouw, NRC, FD, Spotify, 9292, ANWB, BVA, Cosmopolitan, ED, TVGids, Smulweb, RTLXL, TV-Oost, Spelen.nl, RTV Drenthe, Omroep Brabant, Friesland Nieuws, Omroep Zeeland, Spelletjes.nl, NU.nl, Huizenzoeker, Ebay, Zoover, Dagjeweg.nl, Autoscout24 en vele andere bekende websites.

Fotowerk en Drukwerk

Om er zeker van te zijn dat jouw advertentie de mooiste uitstraling krijgt, werken we het liefst met mooi materiaal. Hoe beter het materiaal hoe mooier de uitstraling. Uiteraard kun je ook putten uit ons stockmateriaal, maar voor eigen werk is dat soms moeilijk. Wij maken een campagne in HTML5.

Wij verzorgen online advertenties op de grote websites

RTG Reclame verzorgt de online advertenties op de grote sites zoals de telegraaf, nu.nl en meer.

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar alle tarieven voor de advertenties, en mogelijkheden, maar weet je dan voldoende? Er moet ook nog een advertentie gemaakt en getest worden! Regel het via één loket. Dat scheelt je niet alleen heel veel werk, maar het is vaak ook stukken goedkoper!

Je kunt ook de plaatsingsopdracht aan RTG geven. Wij komen met een kant en klaar overzicht en een voorbeeld van de advertentie.

We werken volledig onafhankelijk. We hebben geen voorkeur voor speciale media en geven je een volledig overzicht. We geven een onafhankelijk advies. We kijken naar jouw doelgroep en geven daar een advies voor af.

RTG maakt de campagne voor je op voor € 150,- .

Naast de online advertenties verzorgt RTG ook reclame in de krant, Radio, TV .

 

rtg verzorgt al jouw online advertenties voor de grote websites

Je bent op zoek naar een reclamebureau die voor jou de advertentie op de grote websites kan verzorgen. Laat ons weten welke sites je wilt inzetten of geef aan wat je doelgroep is.

Je kunt heel lokaal adverteren of juist groter. Jij bepaalt!

In welke plaatsen je wilt gaan adverteren bepaal je helemaal zelf. Je krijgt van ons toegang tot een volledig overzicht waarbij je precies kunt volgen wat er gebeurt.

Al vanaf € 5,- per dag!

Ja, dat kan.

Vanaf € 75,= (15 dagen € 5,= per dag) adverteer jij gericht online.

Professionele bannerset (9 tot 11 banners in HTML5) maken we voor € 150,=.

Je krijgt een persoonlijke dashbord inlog met duidelijke RealTime statistieken. Geheel transparant, zo zie je precies wat er gebeurt.

Je krijgt kant en klare informatie.

 

OFFLINE en ONLINE marketingcampagnes ook lokaal!

wil je een grote reclamecampagne starten en zoek je ook naar de online mogelijkheden. deze media kun je ook lokaal inzetten om jouw actie tot een groot succes te maken.

Online werken wij o.a. met de volgende grote websites:

Zo kun je online adverteren in elke plaats die je maar wilt. Je kunt zelfs lokaal adverteren!

Adverteer op de grote landelijke websites, wij verzorgen het hele traject.

Informeer naar de mogelijkheden.

Jouw advertentie wordt met zorg geplaatst

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om voor jou de advertenties te verzorgen. Zowel voor print als online we de advertentie helemaal zelf voor je op.

Dat doen we ook met advertenties die alleen uit afbeeldingen bestaan. Voor de radiocommercials en tvcommercials maken we gebruik van gerenommeerde productiemaatschappijen.

We controleren altijd aangeleverd bestanden, zodat we zeker weten dat de presentatie mooi wordt. Of het nu gaat om print of online: Het moet er top uitzien!

De meeste klanten hebben wel ideeën, maar geen compleet materiaal. Voor die klanten maken wij het ontwerp en zorgen we ervoor dat de bestanden geheel compleet naar de drukker gaan. (uiteraard pas na akkoord van de klant).

We geven gratis advies. Zo krijg je altijd het product wat past bij de opdracht.

Voor grote en kleine bedrijven maakt RTG Reclame de online advertenties. Dit doen we voor diverse media.

De meeste advertenties verzorgen wij voor print en online-media. Ook zenden wij op lokale, regionale en landelijke zenders regelmatig radioreclames uit voor onze klanten.

Wat kunnen we voor je doen?

We kunnen heel veel reclamewerk voor je doen – eigenlijk alles, want alles ligt in het verlengde van elkaar

Wat kunnen we voor je doen?

 • Advertenties maken
 • Advies
 • Bedrukken van vrijwel alle materialen
 • Communicatie verzorgen
 • Drukwerk maken
 • Gevel reclame en belettering
 • Lichtbakken en lichtbak platen
 • Joomla, zowel het toepassen als het geven van een cursus
 • Jouw website optimaliseren voor SEO
 • Logo ontwerpen
 • Online advertenties plaatsen
 • Reclameborden maken
 • Relatiegeschenken
 • Social Media Marketing
 • Stickers verzorgen
 • SEO, zowel toepassen als het geven van een cursus
 • Websites bouwen
 • Websites ontwerpen
 • Werkkleding bedrukken
 • WordPress, zowel het toepassen als het geven van een cursus

Vraag het gerust! We zijn leverancier van alle reclamemiddelen.

 

werkzaamheden-online-marketing-online-adverteren-adverteren-internet

Weten wat onze klanten van RTG Reclame zeggen?

Wat onze klanten over rtg reclame zeggen

De opdrachten die Reclamebureau RTG krijgt zijn heel divers. Van het ontwerpen van een logo tot het verzorgen van de volledige opmaak van een krant. Onze klanten laten over RTG Reclamestudio graag het volgende over weten:

Dit zeggen onze klanten over RTG Reclame:

DESKUNDIG STIPT EN DUIDELIJK!
Al meer dan 10 jaar heb ik een prettige samenwerking met Ton Gommans van RTG.

Onze advertenties, folders, reclameborden, raamposters, vlaggen orderbonnen, visitekaartjes en alles wat maar te bedenken is om stralend met je bedrijf tevoorschijn te komen wordt door RTG gerealiseerd voor ons.

Iedereen weet nu waar we zitten

Bovenal heeft RTG ervoor gezorgd dat bijna iedereen weet waar wij zitten: RTG heeft een gigantisch groot doek boven de winkel met onze naam erop gemaakt.

In al die jaren heb ik meerdere reclamebureaus over de vloer gehad maar was en ben nog steeds overtuigd dat zij ons niet meer kunnen bieden dan Ton Gommans. Hij luistert heel goed en komt zelf ook vaak met voorstellen die goed aansluiten bij het concept. Als ondernemer kun je vaak en erg snel van gedachten veranderen en toch word je bij RTG vakkundig en snel geholpen.

Wat mij zeer aanspreekt bij Ton Gommans is, dat hij ook nog eens een hele goede sparringpartner kan zijn voor mij als ondernemer met uitdagingen.

Je bent altijd MEER bij RTG. (hier mee bedoel ik dat je niet zomaar een klant bent). Zo heb ik het ook altijd ervaren!!

Guran Sargin

Directeur, Kubus Wonen Culemborg

Door de persoonlijke aanpak van Ton ben ik heel blij dat hij op mijn pad is gekomen als ondernemer.

Ton heeft de gave, om wensen, om te buigen naar resultaat. Tevens staat hij altijd klaar voor “One of a Kint”, wanneer ik hem nodig heb.
Wanneer ik een vraag heb of zijn hulp nodig heb krijg ik direct advies of oplossing aangereikt.

Er komt altijd een oplossing

Ook wanneer ik problemen heb met outlook kan ik hem te allen tijde bereiken en helpt mij naar de oplossing. Aangezien ik met meerdere opdrachtgevers werk, heb ik nog wel eens zijn expertises nodig om het e.e.a. in te richten op mijn laptop waaronder webmail en outlook.

Wat betreft mijn website, hij draagt ideeën aan en laat ruimte om met eigen ideeën en creatieve oplossingen te komen.

Op die manier vind ik in Ton een passende partner. Wat betreft mijn website, ik zie mij zelf terug hierin en dat is ook precies waar ik naar op zoek was.

Laura Balvers

Directeur, One of a Kint

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van RTG-reclame.
De klantvriendelijke benadering en het meedenken resulteerde tot een chique website.

Precies hoe ik dit voor ogen had!

Er wordt gedaan wat ik wil en ook meegedacht!

Daarnaast kan ik altijd met mijn vragen omtrent de website, reclame en marketing doeleinden bij Ton terecht. Ook worden updates voor op de website snel opgepakt en naar wens verwerkt.

Ben jij opzoek naar een reclame bureau dat met je meedenkt? Dan ben je bij RTG- reclame aan het juiste adres!

Evelien Vroomen

Directeur, Move.be you

Slaapspecialist-Tiel is met RTG in aanraking gekomen door het adverteren in de Regionaal Uitgelicht.

Door deze contacten aan de praat geraakt en wat reclame uitingen uitgeprobeerd te hebben, is er een website voor mij gemaakt waar we heel tevreden over zijn.

Zijn er wijzigingen voor de website worden deze door Ton aangepast.

Ook voor goed advies!

Ook voor advies op het gebied waar moeten we adverteren in welke vorm.
Fijn bedrijf en persoon om zaken mee te doen.

Ron van Grunsven

Directeur, Slaapspecialist Tiel

Ton / RTG Reclame, is een betrokken persoon, zorgt voor een mooie, duidelijke en up to date site.
Hij komt met aanvullingen en ideeën en past altijd snel veranderingen aan op de site.

Ook verzorgt RTG ons reclame materiaal en drukwerk.

De prijs is altijd goed!

Altijd voor een passende prijs en levert spullen met een mooie uitstraling, passend bij ons bedrijf en onze huisstijl. Fijn om iemand te hebben die meedenkt en dan samen voor een mooie oplossing gaan.

Marian Gunther

Directeur, Gunther's FamilyFit

Ton Gommans van RTG verzorgt voor ons alles op het gebied van reclame, drukwerk en websites, dit doet hij inmiddels alweer 9 jaar voor ons en zijn ook zeer tevreden. Ton is een vrolijke meedenkende man die klantgericht te werk gaat.

Goede ideeën

Hij heeft leuke ideeen en komt zo nu en dan langs voor een bak koffie en een leuk praatje en denkt mee in alles waar hij kan. Zijn werk is professioneel en snel. Als we wat bestellen is het vaak dezelfde week in huis. Wij zijn blij met RTG.

Als we sterren konden geven waren het er 5!

Maikel Kruft

Directeur, Autobedrijf Kruft

Neem contact op
met RTG Reclame

We vinden het leuk om voor je aan de slag te gaan. Als jij dat ook vindt, dan kun je onderstaand formulier invullen. We nemen dan contact met je op. Mocht je daar voor open staan, dan spreken we af en onder het genot van lekker kopje koffie kunnen we dan verder praten.

 

Uiteraard kun je ons ook bellen: 0345530303
of een mail sturen naar info@rtg.nl

Contactgegevens (online adverteren op de grote sites)

Media

Drukwerk in de breedste zin

Ben je op zoek naar een bedrijf die alle drukwerk voor je kan regelen, dan zit je goed bij RTG.

RTG verzorgt alle soorten drukwerk van visitekaartjes tot abri's.

Vraag naar de mogelijkheden in informeer naar de scherpste tarieven.

 

Webdesign en webshops

RTG verzorgt websites van begin tot eind. Ook voor de bouw van volledige webwinkels. Vraag naar de mogelijkheden.

Webshops, webdesign, fotobewerking, SEO, geheel compleet.

Vraag naar de mogelijkheden.

Advies van begin tot eind

Wanneer je ideeën hebt is het goed dit van diverse kanten te (laten) belichten.

Door de voordelen en nadelen van een andere kant bekijken kom je vaak op nieuwe inzichten en praktische ideeën die we goed voor je kunnen uitvoeren.

 

Adverteren in de krant

Je wilt een advertentie plaatsen in de krant.

Als je bepaalde ideeën hebt die in de advertentie verwerkt moeten worden.

Wij maken de advertentie voor je op en zorgen dat deze geplaatst wordt. In alle kranten.

 

Social Media Advertising

Je wilt een advertentie plaatsen op Facebook, instagram, LinkedIn en Google.

RTG heeft veel ervaring in het verzorgen van Social Media Campagnes. Informeer naar de mogelijkheden.

Online adverteren vereist een speciale aanpak.